maanantai 28. helmikuuta 2011

Kaunis, kaunis, kaunis, sinä olet rakkaani

Ulla lähti teuraaksi enkä löydä siitä kuvia ;( Sen sijaan sain otettua kuvia toisesta rakkaudestani, Rakkaasta Vanillinista. Konttasin niiden heinäpaalissa ja räpsin tunnelmia...

Vanillinin masu ( katsokaa nyt hyvänen aika mahaa, älkää tuota likaista häntää!! ) takaa...


Vanillinin syöntitunnelmia turpa rullalla edestä heinäkasassa istuen :)

Sillä on lempeä silmä.

Ja toinenkin silmä ;)


Tämä elämä on heppahöperön taivas.


Kuka se siellä masussa kutittelee? Huomaa uskollinen ystävä pisteenä iin päällä ;)
( Se on Muusa-rakas )

Ihana kamala elämä. Ihana, kun saa näitä ihanuuksia rakastaa, näiden kanssa elämästä nauttia ja näitä palvella tässä maailmassa parhaansa yrittäen. Kamala, kun niistä on joskus luovuttava. On pyydettävä rakas lehmä mukaansa, talutettava se teurasauton lastaussillalle ja sanottava:

"Jatka tästä loppuun asti, minä vielä jään.
Kiitos siitä mitä olit, toit riemun elämään.
Muistot monet, kokemukset, tuoksut, juustomaidot
- elämämme värikirjon värit kaikki aidot!
Ilon kautta elämässä kanssasi kun elin,
itkun kanssa sillalle nyt sinut saattelin.
Voi kun pystyis elonkirjon ottaa lehmän lailla
Tyytyis siihen, mitä saa, ja eläis huolta vailla"

Kiitos Ulla-lehmä, navettamme kuningatar, vieraiden ihastus, Vasikkasavujen tähti, lasten rakkaus ja Elämäni Lehmä.

Tämä kuva tyttäristäni, silloin 3 ja 5-vuotiaat, ja Ullasta on mielestäni maailman paras. Harmi, että sen varsinainen versio katosi tietokoneemme tiltattua :(

"Uutsimaatsiman" ( <-- yksi Ullan lukuisista lempinimistä ) aika on ohi. Nyyh.

Ja minä itken. Vaikka iloitsen lukuisista ihanista edelleen.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Tietokonenerot XD

Tämä pitää kyllä jakaa myös blogini lukijoiden kanssa :) Eilen tietokone takkahuoneessa ( läppäri ) oli jäänyt käyntiin, kun menin navetalle. Kun tulin, oli koneelta kirjauduttu ulos, mutta kun kirjauduin sisään, mitä löysinkään?

Koneella oli avattu uusi selain ( Explorer jäi auki, Mozilla oli avattu ) ja yritetty mennä http://www.p9999999999999999999999999999999999999drg5v.com/ - osoitteeseen :) Sitten oli katkaistu nettiyhteys ja säädetty koneen virrankäyttöominaisuuksia.

Picasalta oli yritetty lähettää issikkavarsa-Fennan kesäistä kuvaa vastaanottajalle "65/MMMMFGTVVV4RB¨DUMVRF NJUMNNM7NMJU" ja lisätty viestin otsikoksi "VG4BKFGF+,BG+Bkuva sinulle" ja viestiksi:

"GFBFVFR HHYJ78OL¨7/88888888888888¨D...PÅÖIÄ

PPI 7U77 Y7-ÖU7H3E302,1/inulle on lähetetty 1 kuva¨DÄPÅÖ6+8IC79UY60HMJ0



N"

Lisäksi Picasalta oli yritetty lähettää useampaa kuvaa tänne blogiin. Ja "suorita"-ikkuna oli auki, mutta mitään asennettavaa ei oltu vielä valittu.

Asialla olivat siis äiti ja tytär Liida ja Aasa - kissaenergiaa parhaimmillaan. Onneksi koneen asetuksia ei oltu pahasti muuteltu ( pikkuisen noita ikkunan reunoja ja näytön käyttöä oli kyllä säädelty, alapalkki piilotettu jne. ) eikä salasanaa muutettu.

Olisi kai se ollut noloa viedä läppäri spesialistille avattavaksi ja kertoa, että rakkaat kissani peukaloivat salasanaa eivätkä suostu sitä minulle kertomaan :D

Uusia kuulumisia

Pitkästä aikaa avaan tämän blogin päivittääkseni. Liian pitkään on mennyt ilman mitään sanomista, tai ehkä en ole vain ehtinyt.

Viimeaikaisesta hulinasta lastemme lisäksi kotona on pitäneet huolta 4 Yrttitarhan kissakasvattia, jotka lähtivät uusiin koteihinsa viime perjantaina. Kotiin jäi vahvistukseksi ihanainen Aasa. Liida totuttelee elämään tavallisena kissana pentuja hurrrrrjasti puolustavan emon sijaan. Pikkuhiljaa se onnistuukin, kunhan kaikki merkit pennuista saadaan pikkuhiljaa pyyhittyä kotoa näkymättömiin...

Aivan kuin tässä olisi joskus ennen tykännyt makoilla yksi rakas, joka on enää vain kaunis muisto...


Tässä he ovat: vasemmalta Loru, Aasa makaa, Uni ja Yö.


 Pikkuiset matkustivat reippaina hirmuisessa pakkassäässä Lievestuoreelle "vaihtopaikkaan", ja matkasivat sieltä kasvattajan ohjeilla ja evästyksillä varustettuina uusiin omiin koteihinsa. Aasa palasi siis uuninreunukselle makoilemaan ;)

Samana päivänä, kun kissanpennut muuttivat meiltä pois, kuului Järvenpäästä toivottuja uutisia. Sijoituskoirani Wiima ( Iki-Wanhan Pilvarin Pisara ), joka asuu siskoni luona, kävi miehelässä Nallen ( Eidalun Oskari ) luona, ja astuminen tapahtui pirteässä pakkasessa kuutamon loisteessa. Voi romanttista.

Pariskunta fiilisteli ilmeisesti astutuksen jälkeen näin:

Kuva: Arja Tomminen. Julkaistu luvalla!


Pentusia odotetaan meille Aina Valpas-kenneliin pitkäperjantaina. Siis jos nyt tärppää. Ultrassa käydään tässä jossakin vaiheessa. Wiima syö raakaruokaa ja pennut suunnittelen ruokkivani osin raa'alla, osin viljattomalla nappulalla ( Orijen tai Acana ). Ihania, aktiivisia pentuja luvassa!! Sijoituskotia etsitään narttupennulle harrastavasta kodista.