tiistai 7. syyskuuta 2010

Eräs joka malttamattomana odottaa...

Eikä taatusti peittele tunteitaan täällä, on Liida. Liidalla on mieletön kiima, joka alkoi heti seuraavana päivänä, kun Sailan kanssa otettiin puheeksi Liidan vauva-ajatukset. Seuraavana aamuna hiukan viiden jälkeen pärähti ensimmäiset mourut, ja nyt siis odotellaan malttamattomana hienoa sulhasta Viliä saapuvaksi. Vili saapuu meille huomenna aamulla, ja minua jännittää mahdottomasti!!!

Tule, tule jo!!!

Olen kiitollinen Sailalle, joka antaa minun kokea kissanpentuihmeen Liidan kanssa. Saila on Yrttitarhan kissakasvattaja, minun luottokasvattajani ja ystäväni, jolle olen kiitollinen Pingusta, Annikista ( nyyh! ), Bolosta ja Liidasta, ja jonka asiantuntemusta ilman en uskaltaisi ikinä lähteä omin päin kasvattelemaan. Yhdistelmien valinnassa täytyy olla paljon tietämystä, kuin myös kissanpentujen tulevien kotien valinnassa, ja niitä minulla ei kissapuolelta löydy. Yritetään kuitenkin oppia koko ajan uutta ja toimitaan Sailan "suojissa" kissaperheenä näistä suurenmoisista persoonista nauttien. Kaksi löytökissan pentujen syntymä- ja hoitokokemusta auttanevat, samoin Mirjam Nummisen kirjat ja Saila puhelimen päässä :) Liidan tulevat pennut ovat siis Sailan kasvatteja, ja kaikki kyselyt voi osoittaa Yrttitarhan kissalaan suoraan Sailalle.

Doulasta - ihmeen isoksi kasvaneesta vauvasta - yritin ottaa kuvia myös. Ei oikein onnistunut, mutta paremman puutteessa saavat nämä räpsyt kelvata. Sen väri on hieno, sen luonne on hieno, ja se on niin suloinen ja lutuinen kuin paimensukuinen lapinkoira vain voi. Etsinnässä on pentukurssi, jonne voisimme mennä harjoittelemaan Tärkeitä Taitoja :)

Ai mää vai?
 
 ÄLÄ kuvaa kun mää nuolen äipän kaa kissankuppia!!

3 kommenttia:

 1. Wäää! Voi miten hirrrrrmu isolta Doula-sisko näyttää näissä kuvissa! Koda on saanu kommentteja, että "onpa iso nelikuiseksi" ja musta se näyttää kovin pieneltä näihin verrattuna :D. Pääsispä vertaamaan aikuiseen paimensukuiseen tai sisaruksiin!

  Onnea Liidalle ja sulholle ;). Terkkuja Kodan syhtykotoon koko poppoolle.

  VastaaPoista
 2. Voi hitsinpimpulat! Onko Kiara-mamma jäänyt pieneksi, vai johtuuko se vain kuvakulmista? Ihana päästä näkemään teitä kaikkia viikonloppuna! :)

  Liidalle ja Vilille onnea! Komea on kolli!

  VastaaPoista
 3. Taitaa Doula olla äipän mallinen???
  Ainakin näyttäis....:-)Väri vaan on ihan erilainen!

  VastaaPoista