tiistai 6. lokakuuta 2009

Matolääkettä ja oikeaa ruokaa!


Ensin matolääkkeen sai Barmi-poika. Ei tuottanut irvistyksiä.


Seuraavaksi lääkittiin Bolli. Vähän piti irvistellä.


Brellir irvisteli näin kovasti - enkä minä oikeasti sitä puristellut kaulasta vaikka kuvassa niin näyttää - kuvat ovat huonoja, koska otin ne ihan itse "sokkona" toisella kädellä.


Bryja lipsutteli kielellään kun maistoi matolääkkeen.


Brella vähän irvisti.


Pojat hyökkäsivät ruokakupille samantien, ja Riaa piti komentaa, kun se olisi syönyt herkkulautasellisen ennen pentujaan :) Ensimmäisellä ruualla tarjoiltiin raakaa huoneenlämpöistä hirvenjauhelihaa, johon oli sotkettu kananmunankuorijauhoa ja asidofilus-maustamatonta jugurttia. NAM! ( vasemmalta Bolli, Brellir, Barmi ja tyttö on Bryja - Brella päätti mennä mieluummin mamman maitobaarille )


Ensimmäinen madotus ja ruokailu sujuivat siis hyvin - ruoka maistui yllättävästi paljon paremmin, mitä kuvittelin. Tytöille laitoin ruokaa vähän suuhun, mutta pojat lipittivät löysää ruokaa ihan itse kissoilta lainatusta kupista. Illalla maistetaan samaa taas pikkumäärä :) Tästä sitä vaan kasvetaan :) :)

Ria sai syödä loput poikiensa vielä roikkuessa kupilla.Aika suhruisina syönnin jälkeen. Etualalla Barmi, sen selän päällä Brellirin naama, musta tyttö vasemmalla on Bryja ja takana Bolli ja Brella. Aikas ihania, vai mitä?

2 kommenttia:

  1. aivan ylisöpöjä pentusia <3

    VastaaPoista
  2. Vietävän hyviä ilmeitä pennuilla.. =o)
    T:Sanna

    VastaaPoista