lauantai 15. toukokuuta 2010

Islanninhevosten jalostusnäyttely Kytäjällä

Eilen karavaani keräsi kotona kimpsunsa ja kampsunsa ja lähti matkaan kera Kezellan ja Brynjan ja suuntasi Saran, Lumin, Hanna-Marin ja allekirjoittaneen kera Mikkelin Säästötalon pihan kautta Hyvinkäälle Kytäjän kartanoon islanninhevosten jalostusnäyttelyyn, jossa tänään 15. päivänä arvosteltiin 1-vuotiaat islanninhevostammat ja -oriit.

Mikkelin Säästötalon pihassa tiputimme trailerista Kezellan ja lastasimme sen kohti sulhasta :) Kiitos Anulle!

Helteinen matka jatkui mittarin näyttäessä +27,6 astetta, kohti Kytäjää. Muutaman imetys- ja "yrittäisit nyt Brynja juoda"-tauon jälkeen saavuimme Kytäjän kartanoon joskus kymmenen maissa illalla, ja Sara esitteli meille paikat ammattitaidolla ( koska on Kytäjällä osin töissä ). Brynja majoitettiin alkutestauksen jälkeen karsinaan, jossa on korkeampi ovi, sillä emme halunneet sen loikkaavan karsinasta ulos. ( Pelko olikin aiheellinen, sillä näyttelypäivän aikana eräs 1-vuotias eräästä karsinasta ulos pomppasikin. )


Aamulla yöpaikasta valmiina lähtöön :)

ja Brynja esittää Saran kanssa käyntiä tölttiä :)

Kyllä me osataan!

Hullua menoa ;)

Tuloksena II- palkinto...

... ja onnellinen omistaja kummityttönsä Lumin kanssa :)

Kiitos Saralle Brynjan esittämisestä ja yöpaikan järjestämisestä. Kiitos Katille, että tulit avustamaan - oli ihana nähdä taas "pitkästä aikaa" kokonaisen viikon jälkeen. Kiitos Hanna-Marille, että uskalsit ostaa varsan, Brynjan, ja että ilmoitit sen näyttelyyn. Ihana ihana "pikareissu" hyvällä porukalla oli!!

Ja nyt on KESÄ! Kesäkesäkesäkesä! Ihana elämä!!


6 kommenttia:

 1. Hei! Oli kiva tavata teitä kaikkia! Onnea vielä omistajalle, kasvattajalle ja esittäjälle sekä tietysti Brynjalle onnistuneesta näyttelymatkasta! Mahtoiko Hanna-Marille tarttua vauvakuume; minulle ainakin tarttui varsakuume kun hassunhauskoja tamma- ja orilapsukaisia päivän tiirailin :)
  t. Saran tätsy Erja

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hienosta sijoituksesta!! Upea Brynja!

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea ja onnea hienosta menestyksestä.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut näyttelyreissun menestyksestä. Mitä ihmettä teidän pennuille on tapahtunut, kun näyttää että pikkuiset ovat tuplanneet kokonsa muutamaan päivään... Ihastuksia

  VastaaPoista
 5. tehdään kohtalon kanssa kauppaa vauva-asiassa :D

  kaikille brynjaa ihasteleville tiedoksi: hän ei ole myynnissä :)

  <3

  h-m

  VastaaPoista
 6. Moikka! Mulle oli käynyt turma, nimittäin en ollut päivittänyt tätä uutta osoitetta mun bloggeriin ja kuvittelin, ettet sä päivitä blogia enää :D Nyt taas kyyläämässä, ja tervetuloa vastavierailulle; kerran bloggaaja, aina bloggaaja.

  http://aikakuukaudesta.blogspot.com/

  VastaaPoista