perjantai 17. syyskuuta 2010

Aa bee see, kissa kävelee... tikapuita pitkin taivaaseen.

Ootteko kuulleet tätä lorua? Lapsena tätä rallateltiin tietyllä äänensävyllä kerta toisensa jälkeen. Tämä tuli minulle mieleen nyt, kun kävimme hakemassa Musti ja Mirri-eläinkaupasta tänään kissoille uuden raapimapuun. Hullaannuin nimittäin niiden -40-60% alesta, ja perustelin itselleni oikeuden ostaa oikein iiiiiiiiiison uuden puuhamaan, kun kerran kissanpentujakin on ( TOIVOTTAVASTI ) odotettavissa!

Bolo hullaantui uudesta puusta ihan täysin... samoin Liida ja Pingu otti tyylilleen sopivasti: rauhallisemmin :)

Välillä Liida kävi sohvalta katsomassa - arvioimassa, onko hyvä ;)

 Pojatkin olisivat tahtoneet kiivetä - ihan kattoon asti!!

Onneksi pojat jo uskovat puhetta, ja jättivät kiipeilyn kissojen tehtäväksi. Jori iloitsi, että kiipeilypuussa on "kissanpennuille liukumäki" (= vähän kalteva raapimataso tuossa alhaalla Ossin edessä ) ja Ossi sanoi "mauu mökki", jonka oletin tarkoittavan kissan mökkiä ( tuollainen mökkihän tuossa onkin ). Ossista oli kiva kontata alimman tason ( maassa siis ) raapimatason ympäri, ja sen verran toki kissoilta liikenee myös lapsille tämä kiipeilypuu :) Uusi ihmetys on siis lattiasta kattoon ulottuva ilmestys, kissojen mielestä aika ihana. Toivottavasti saamme esitellä puuhamaan myös Liidan lapsukaisille sitten aikanaa :)

5 kommenttia:

 1. Voi ei, onpa upea puu! Hieno! Meidän Mustissa ja Mirrissä oli vaan ihan tyhmiä puita alennuksessa, ei yhtään kunnollista :(
  Bolo näyttää tosiaan riehakkaalta ;D Toivotaan kovasti, että pikku-Liidat ja -Vilit pääsee puuta myös käyttämään lähitulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 2. Miksi Pikkuvirran blogi on nykyään niin hiljainen? Tämä oli ennen päiväni piristys, kaipaisin Jphanna juttujasi kovasti takaisin!!!

  VastaaPoista
 3. Samaa ihmetelty täälläkin Hanna, tää on niin ihana blogi =)

  VastaaPoista
 4. Minulla on ollut niin valitettavan kiire ja tietokoneetkin tilttailivat tässä välillä, joten kuvia on kadonnut ( en tiedä saanko niitä takaisin, koneet ovat korjauksessa ) ja arki vie niin paljon aikaa, kun Lumi-vauvakin on jo liikkumisiässä...

  Yritän korjata päivityspuutteen tässä lähiaikoina. Kiitos lämpimistä kaipauksistanne <3

  VastaaPoista
 5. Hei! Olipa mukavaa tutustua maailmaanne. Päädyin sivuillenne sattumalta.

  VastaaPoista