maanantai 21. helmikuuta 2011

Uusia kuulumisia

Pitkästä aikaa avaan tämän blogin päivittääkseni. Liian pitkään on mennyt ilman mitään sanomista, tai ehkä en ole vain ehtinyt.

Viimeaikaisesta hulinasta lastemme lisäksi kotona on pitäneet huolta 4 Yrttitarhan kissakasvattia, jotka lähtivät uusiin koteihinsa viime perjantaina. Kotiin jäi vahvistukseksi ihanainen Aasa. Liida totuttelee elämään tavallisena kissana pentuja hurrrrrjasti puolustavan emon sijaan. Pikkuhiljaa se onnistuukin, kunhan kaikki merkit pennuista saadaan pikkuhiljaa pyyhittyä kotoa näkymättömiin...

Aivan kuin tässä olisi joskus ennen tykännyt makoilla yksi rakas, joka on enää vain kaunis muisto...


Tässä he ovat: vasemmalta Loru, Aasa makaa, Uni ja Yö.


 Pikkuiset matkustivat reippaina hirmuisessa pakkassäässä Lievestuoreelle "vaihtopaikkaan", ja matkasivat sieltä kasvattajan ohjeilla ja evästyksillä varustettuina uusiin omiin koteihinsa. Aasa palasi siis uuninreunukselle makoilemaan ;)

Samana päivänä, kun kissanpennut muuttivat meiltä pois, kuului Järvenpäästä toivottuja uutisia. Sijoituskoirani Wiima ( Iki-Wanhan Pilvarin Pisara ), joka asuu siskoni luona, kävi miehelässä Nallen ( Eidalun Oskari ) luona, ja astuminen tapahtui pirteässä pakkasessa kuutamon loisteessa. Voi romanttista.

Pariskunta fiilisteli ilmeisesti astutuksen jälkeen näin:

Kuva: Arja Tomminen. Julkaistu luvalla!


Pentusia odotetaan meille Aina Valpas-kenneliin pitkäperjantaina. Siis jos nyt tärppää. Ultrassa käydään tässä jossakin vaiheessa. Wiima syö raakaruokaa ja pennut suunnittelen ruokkivani osin raa'alla, osin viljattomalla nappulalla ( Orijen tai Acana ). Ihania, aktiivisia pentuja luvassa!! Sijoituskotia etsitään narttupennulle harrastavasta kodista.

3 kommenttia:

 1. Kuule, kyllä teiltä on elonmerkkiä odotettukin! Pitää ihan soittaa rimpauttaa Maatalouskoululaiselle, jotta huomaa päivityksesi heti lukea.
  Kaikkea hyvää Teidän koko perheelle (joka karvajalka mukaan lukien) ja iso halaus Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla teistä pitkästä aikaa täälläkin :) Aasa on kaunis, nuo korvat <3 Pitääpi joskus tulla tervehtimään kisua ja tietekin teitä muitakin!

  Huimasti onnea pentuodotukseen! Toivotaan, että Wiimalle ja Nallelle tulee paljon terveitä pentuja :) Pennuntuoksu, nam! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa päästä seuraamaan pentujen tuloa! Toi uros on aivan järisyttävän lutusen näköinen...

  VastaaPoista