tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tässä tulee hirmuinen Rölli!

Ja olipaskin ihanaa, kun Rölli ja Hanna tulivat yllätysvierailemaan - toki kysyttyään ensin, että oommeko me kotona. Kyllähän me täällä sekasotkussa ja lasten hulinassa oltiin, ja olipas kivaa nähdä Aina Valpas Maitomies nyt pitkästä aikaa! Ja oli mukava nähdä Hannakin ja saada kiitellä Röllin todella upeasta hoidosta ja opettamisesta. On se vaan kasvattajan onni tällaiset ihanat kasvatinomistajat.

Ensin käytiin Röllin ja Doulan kanssa kävelemässä meidän tiellä ja koirat riehuivat, sitten Kiara halusi moikkaamaan poikaansa ( ja luulin, että sen pitää sille möyrytä, mutta ei, kun äiti oli kaikista riehakkain näistä!! ) ja riehuivat vielä pihassa lisää. Harmi että oli jo niin hämärä, että kuvia ei saanut ulkoa.

Sisällä sitten Rölli esiintyi NIIN hienosti, että saa vain kaikki nostaa hattua Hannan ja Panun tekemälle kasvatustyölle. Rölli osasi olla paikalla kahvittelumme ajan ( istuen tai maaten ) vaikka Doula ja Bolo yrittivät kaikin tavoin häiritä.

Uskomaton vajaa 1v. uros!! Siinä sitä uskotaan käskyä, vaikka Doula kävi puruluun kanssa härkkimässä ja Bolokin tuli häntä pystyssä käppäilemään nenän eteen!!

Doula tahallaan vieritteli puruluun palasen ( jota muuten ei kelpuuta mihinkään! ) Röllin nenän eteen.

Ihana, ihana Rölli - niin paljon Kiaran ilmettä!

Ja Doulan sylkemät kauluskarvat ;) Röllillä on jo upea nuoren uroksen turkkikin!!


Kania piti katsoa suurella tunteella, mutta silti rauhallisesti eikä tarvinnut yhtään haukkua.

Sitten me pojat vähän kenotettiin kuvassa :D

Kun lasten hulinan määrä vain kasvoi, alkoi Rölli kysellä, että joko lähdettäis ;)

Vaikka hienosti samassa hulinassa mentiinkin :)

Sydänlämmin KIITOS Hannalle ja Panulle NOIN HIENOSTA koiranpidosta!! Ja kiitos käynnistä Hanna ja Rölli. Ootte ihan parhaita!!!

1 kommentti:

  1. Mukava oli käydä pitkästä aikaa kylässä :) Suuri kiitos myös sinulle, Johanna, kun valitsit meidät Röllin omistajiksi <3

    Tavataan pian uudestaan! :)

    VastaaPoista