maanantai 18. huhtikuuta 2011

Joko nyt?

Istuin myöhään vielä tässä koneella, ja Wiima makoili sängyn alla. Yht'äkkiä se kaivoi sängyn alla lattiaa huomiotaherättävän pitkään. Sitten se tuli pentulaatikkoon selkäni taa ja mylläsi petipehmusteet ympäri moneen kertaan. Mylläämisen jälkeen se asettui pesään läähättelemään ja nuoli peräänsä muutamaan otteeseen...

Joko joko nyt? Vuorokausia on nyt vuorokauden juuri vaihduttua 18. päiväksi koossa 59, ja kyllä, kyllä koirat voivat synnyttää näilläkin vuorokausilla. Yleisimminhän synnytykset tapahtuvat 58-63 vrk astutuksesta. Aikaisemmat lapinkoirani ovat menneet aika tarkoille 63vrk ensimmäisestä astutuksesta, mutta molemmat ovat olleet astutetut parin päivän välein vähintään kahdesti, joten ei mikään ihme, että kerran täsmäastutettu Wiima voisikin tehdä muutaman päivän aiemmin...

No voiko se nyt synnyttää? No emme tietenkään tiedä varmaksi, mutta mitattuani lämmön olen vakuuttuneempi, että nämä oireet ovat Juuri Niitä. Lämpö oli hetki sitten 36,9, ja kun koiralta lämpö laskee alle 37 asteen, se synnyttää vuorokauden kuluessa.

Webbikamera on avattu http://ww.com/AinaValpas ja päivystää varmaankin tästä eteenpäin nyt. Mikäli se välillä ei ole päällä, se tarkoittaa, että sen valokeilassa istun minä tekemässä jotain tuiki-tärkeää facebook-päivitystä tai maksan laskua tms., enkä halua teidän laskevan ihohuokosiani webbikamerassa. Lupaan yrittää saada hankittua lisänäytön, jolloin voisin käyttää konetta normaalisti "sivussa" ja webbikamera voisi olla päällä. Lupaan kuitenkin myös, että tuolloin ( kun ihohuokoseni pojottavat lähellä näyttöä ja webbikameraa ) ei tapahdu pentulaatikossakaan mitään näkemisen arvoista.

Kun tapahtuu, webbikamera on siis päällä. En kuitenkaan lupaa olla pyllistelemättä edessä sopivasti. Yritän kuitenkin pukeutua suomalaisiin oloihin säädyllisesti, tämän yön taidan nukkuakin ihan vaatteet päällä, ettei tälläkertaa vilahtelisi mitään sopimatonta, kun ei ole oikein syytä eikä selityksiä, kun ei ole sitä imetettävääkään ( itselläni ).

Mutta siis. Peukuttakaa kanssani. Ehkä he syntyvät tänä yönä, ehkä aamulla tai huomenna. Mutta ennen pääsiäistä aikas lailla varmasti ;)

2 kommenttia:

  1. Tällä kertaa ei onneksi tarvitse seurata synnytystä niin kuin Kiaran synnyttäessä :D Onnea kuitenkin sijoitussesselle h-hetkelle - katsellaan jälkikäteen mitä tuli :)

    S & lauma

    VastaaPoista
  2. Jännittäviä hetkiä :D Pidetään oikein kovasti peukkuja, että kaikki menisi hyvin!!

    VastaaPoista