lauantai 5. syyskuuta 2009

Mustiala on nähty ja koettu :)

Kuvia tulee kun pääsen kotiin, mutta pitääpä hehkuttaa täälläkin.
Käytiin Mustialan Shettisnäyttelyissä tänään Aarteen Tainan kanssa yhteensä 7 ponin voimin oikein yhdistelmällä ( Aarteen hevosauto ja meidän kolmen ponin koppi ), ja täytyy sanoa, että kannatti käydä!!
Pikkuvirran Aamutar - ensimmäinen varsinainen tammavarsakasvattini, 1v.  - sai ensin rotuponikehässä Mr Dickiltä ( GB ) arvion I-palkinnon arvoisesti, ja oli oman ryhmänsä neljäs. Sitten Hippoksen kehässä arvioitiin Aamu 40 pisteen arvoiseksi ja sai sieltäkin I-palkinnon. JIHUU!! Ihan piti liikutuksen kyyneleet tirauttaa, kun tuli niin hyvä mieli ;)

Kakkulanmäen Pritney - keväällinen ostokseni, 1v. - sai rotuponikehässä samalta tuomarilta arvion II-palkinnolla ( ja olikohan se kuudes ryhmässään? ) ja sitten Hippoksen kehässä samoin II-palkinnon. Hienoa sekin!

Pikkuvirran Alkuvoima - Briskun esikoinen, pikkuinen kirppuvarsa, joka ostajan vain "kadottua" jäi kotiin, 1v. - sai ensin rotuponikehässä tiukalta Mr Strangilta ( GB ) II-palkinnon ja oli oman ryhmänsä viides. Sitten Hippoksessa sitä arvioitiin keskenkasvuiseksi ja epäedullisessa vaiheessa olevaksi, ja sai 34 pistettä ja III-palkinnon.
Onpahan käyty ja nähty ja todettu, että näyttelyissä on rankkaa, mutta hauskaa. Ponit käyttäytyivät hienosti, vaikka Pritneyn mielestä oli ihan epistä, että Aamun näyttelyryhmä oli ensin ja ihan piti ilman omaa kaveria odotella kehän reunalla. Pritneyllä oli kasvattajan luota paljon tuttuja ihailijoita näyttelyissä ja olipas mukava nähdä kasvattajaakin :) Harmi, ettei ehtinyt seurata, miten muut kakkulanmäkeläiset pärjäsivät. ( Voihan sen lukea tuloksista tietysti. ) Nähtiin myös Pritneyn minisisko Prilla the Little Fairy.

Aku, joka on ollut tähän asti ihan vauvaponi, huomasi vissiin näyttelyissä, että tää mopo keulii :) Se pomppi pystyyn myös kehässä aina välillä, mutta ensikertalainen poninesittäjä Tuuli sai sen hienosti esitettyä. Kiitos Tuuli!! Toivottavasti Aku pääsee jossain vaiheessa sinne ihan ikiomaan kotiin, ihailijoita pikkuinen ja kuitenkin hyvin rauhallinen ja kiltti Aku kyllä sai :)

Nähtiin myös Saraa, ja olikin iso apu, että Sara oli siellä auttamassa sekä meitä että Aten porukoita. Nähtiin siis myös Pikkuvirran Atlas, eli Atte.

Atte käyttäytyi jo kuin vanha tekijä, ja oli muuttunut edukseen, joskin tuomarit eivät sitä vielä arvostaneet muuten kuin kolmospalkinnon arvosta. Aten kaveri Keke ( Rama al Kirdah - ulkomuistista nimi kirjoitettuna ) sai II-palkinnon ja oli oman ryhmänsä toinen. WAU!

Kuvia huomenna. Kunhan ehdin kotiin ja saan kuvat valkattua. Kuvia meidän ja Tainan kaikista näyttelyosallistujista löytyy aikanaan myös Matskun sivuilta, sillä kaikkia käytettiin kuvaajalla kuvissa :)

MUOKS: Kuvia lisää huomenna. Nyt toimii hitaasti ja nukuttaa, joten palaamme asiaan.

3 kommenttia:

 1. Heippa! Oli kyllä kiva näyttely ja paljon tuttuja. Korjaisin että Keke palkittiin II palkinolla mutta oli kyllä luokkansa kakkonen. Musta se kyllä oli jo voitto :D t. Milja

  VastaaPoista
 2. Aamu on niin nätti! Ja Atte osaa tuon näyttelyposeerauksen kuin itsestään, tosin on sitä harjoiteltukin, mutta nyt se menee ihan tosta noin vaan kun vähän asettelee : ) Katsotaan miten Atte jatkossa kehittyy. Joka tapauksessa näyttelyt on hyvää harjoitusta maailmalla matkailuun, oriina tai ruunana.
  t. Ansku

  VastaaPoista
 3. vielä kerran onnea! tästä on hyvä jatkaa :)

  VastaaPoista