tiistai 20. lokakuuta 2009

Puhdasta Iloa!

Käytiin äsken ultrassa 18.-21.9. astutetun paimensukuisen lapinkoiran Eidalun Ilon eli Ilon kanssa ja Ilon masussa näkyi pentuja - eli se ON TIINE :)))))))))) Tämä onni tuntuu uskomattomalta kaiken sen paimensukuisiin Aina Valpas-pentuihin liittyneen epäonnen ( Ryynin astuttelut 7 kertaa, Ilon viimejoulukuinen tyhjäksi jääminen ) jälkeen.

Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 47 - ja luovutetaan sitten tammikuun lopulla 2010. Otamme kuvia Ilosta tässä piakkoin.

Samalla kävi myös Aina Valpas B-pentue mikrosirutuksessa hienosti ja reippaasti. Emo-Ria oli autossa mukana, mutta eläinlääkärille pennut matkasivat rohkeasti viiden sakissa ilman äitiä ( kuljetuskopassa ). Pennut saivat osakseen ihastelua ja eläinlääkärikin totesi emolla riittäneen superhyvin maitoa, kun pennut ovat pulskia ja rotevia :) Varsinainen eläinlääkärintarkastus tehdään vielä ennen luovutusta reilun 7-viikkoisina, jotta nähtäisiin urospentujen kivesten laskeutumistilanne paremmin. Yksikään pentu ei vastustellut mikrosirun laittoa, tosin Brella ja Brellir protestoivat äänekkäästi mokomaa piikkiä jälkeenpäin.

8 kommenttia:

  1. :)))) Jippijei!

    - Elina

    VastaaPoista
  2. Ilolle tsemppiä :)

    -Mika

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon Ilon ultraustuloksesta!! Uskomattoman hieno uutinen! Onnea myös lopputiineyteen! :)))

    VastaaPoista
  4. Hurjasti onnea!!!

    terv. Hanna-Mari

    VastaaPoista
  5. Hieno juttu! Nyt pidetään peukkuja pystyssä pentujen alkutaipaleelle!

    Minna

    VastaaPoista
  6. Oikein paljon onnea ja tsempitystä ensimmäiseen Aina Valpas lapinkoira-pentueen odotukseen!!!

    Terkkusin,
    Marja

    VastaaPoista