keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Nyt on leikit leikitty

...ja lähdettävä on - hei hei heipähei ja lähdettävä on!
Kuva: Paula Martiskainen - KOPIOINTI KIELLETTY!

...toisen  kerran tavatessa leikit uudet on!
Kuva: Paula Martiskainen - KOPIOINTI KIELLETTY!

Kyllä minä olen ylpeä tästäkin ystävästä!
Kuva: Paula Martiskainen - KOPIOINTI KIELLETTY!
 
Olipa kerran yksi luku Aina Valpas-kennelin elämässä. Onnellinen luku, jonka aikana syntyi ja kasvoi kuusi kaunista, reipasta ja hyvin työteliästä Wanhan Ajan Ammattilaista; Kyökkipiika, Paimenpoika, Nyörinpunoja, Kaskenviertäjä, Maitomies ja Lapsenpäästäjä. Elämän pestuumarkkinoilla nämä oman alansa ammattilaiset pestattiin kuta parempiin työpaikkoihin elämänpituisella kontrahdilla, täydellä ylöspidolla ja yöpaikalla pirtissä, siellä missä isäntäväkikin. Aina Valpas-kennel toivottaa hyvää elämää Kyökkipiialle Tampereella lämpimän hellan ääressä, Paimenpojalle Kajaani-Rovaniemi-suunnalla porojen ja muiden öttiäisten paimennuksessa, Nyörinpunojalle kestäviä naruja Pielavedellä, Kaskenviertäjälle nokisia hommia kasvavien työmiesten kanssa Ylivieskassa, Maitomiehelle täsmällisiä maitotoimituksia Kajaanissa ja Lapsenpäästäjälle lupsakoita lapsia tässä meillä kotona.

Kiitos Sari, Heikki ja Juhani sekä Anu Lantun hyvästä kodista. Kiitos Minna Kodan huippukodista sydämessäsi. Kiitos toinen Minna ja koko perhe Nallen täydellisestä maalaiskodista. Kiitos Liisa ja perhe Kassu Juutisen superhienosta kodista. Kiitos Hanna ja Panu Röllin paikasta elämässä. Kiitos meidän oma perhe, että kestätte tätä hullua äitiä ja Doulaa :)

Voi että minä olen onnellinen.

5 kommenttia:

 1. Hyvää elämää uusissa kodeissa, Kiaran lapset! :-) Tuokaa paljon iloa ihmisillenne! Pitäkää heistä hyvää huolta, ja saakaa onnea ja rakkautta itsellenne...

  VastaaPoista
 2. Lantulle ja uudelle perheelle onnea :) Samoin kaikille muillekkin aiemmin kotiinlähteneille, sekä Doulalle joka jää kotiin Kiara-äitin kiusaajaksi ;D

  Kiitos Johannalle Maitomiehestä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kaikille pennuille ja uusille perheille Kodan ja emännän puolesta! Onnea myös kaikille Kiaran-lapsosille 10-viikkois synttärien kunniaksi :).

  Koda lähettää äiskälle uniset mutinat leikittyään itsensä väsyksiin jäädytetyllä vesikupilla :D.

  Emäntä lähettää kiitokset pikku tasmaniantuholaisestaan ja terkkuja kaikille ihmisperheen edustajille sekä rapsutukset kaikenkarvaisille muille Pikkuvirran ja Aina Valppaan asukeille.

  VastaaPoista
 4. Ja täältä "etelästä" kiitokset Kiaran lapsukaisille ja itse Kiaralle, että antoivat kunnian olla todistamassa tätä pienen pienien koiruuksien syntymää - suorastaan ihmettä :)Terkkuja kaikille lähettää Kati ja Nuca.

  VastaaPoista
 5. Nyt on sitte vaavit lähteny pesästä. Jokaiselle vaaville onnea elämään! Onneksi teille jäi Doula pitämään pentuelämää yllä :D

  VastaaPoista