keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Tyttö sinä olet tähti!

Tänä aamuna minun piti lähteä käväisemään pikaisesti Iisalmessa postissa hakemassa Hööksistä tilatut kärpässilmäverkot poneille ennen kuin menisin tarkastamaan laitumella olevat ponit - jotta voisin sitten laittaa ne silmäsuojukset paikalleen niitä tarvitseville välittömästi.

Autossa laitumen ohi ajaessa silmiini kuitenkin sattuivat pienet vaaleat korvat heinikossa Sindyn vierellä. VARSA!!! En sitä ollut osannut vielä odottaa, sillä Sindyn kiima uusi viime kesänä ilmeisesti varhaisluomisen ( astutettu ensimmäisen kerran 2.6. ) vuoksi vasta syyskuussa, ja astutuspäiväksi tuli 10.9. Odotin varsaa aikaisintaan elokuun alussa, mutta niinpä vain varsa oli ( helteiden vuoksiko? ) valmistunut "etuajassa" ja syntyi sopivasti nimipäivälahjakseni.

Ja millaisen lahjan sainkaan????!!! Rautiaan, tammavarsan, jolla on päässään suloinen tähti!

Heinikosta löytyi tällainen namu :)

 Pikkuvirran Cinny - paras nimipäivälahjani ikinä!!

 Tyttö, sinä olet tähti!!

Cinny on taas sitä shetlannin kieltä ja tarkoittaa small, oblong kiln used to dry half a barrel of grain at a time. Me lausutaan se "sini", ja tyttäreltämme Siniltä on kysytty, haittaako, että pieni suloinen shettisvarsa on hänen kaimansa. Ei kuulemma haittaa :)

Sindy on tehnyt ennemmin vain pelkkiä orivarsoja. Kun se synnytti 3kk liian aikaisin kuolleen pienen varsan keväällä 2008, sekin oli ori. Toivoin kovasti siltä nyt tammaa, sillä Cinny on sen viimeinen varsa - onhan Sindy jo 21-vuotias, joskin ihailtavan hyväkuntoinen ja terve ( ollut aina ). Kiitos Sindylle meillä syntyneistä Dear Dannystä, Daddy's Coolista eli Sulevista, Kallis Aarresta ja Pikkuvirran Brimistä ja ihanuudesta Pikkuvirran Cinnystä.

7 kommenttia:

 1. Voi mikä ihanuus!!! Onnea nimipäivänsi!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut nimipäivästä ja hienosta nimipäivälahjasta. Niin ihana tähti on syntynyt. Olen ihan myyty <3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut varsasta ja nimpparista... Kyllä Eve näkee taas hyviä unia kun näki illalla noin söpösen varsan...:)

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea! Olipa todella hieno lahja! :-)

  VastaaPoista
 5. Tämä on aivan ihana hyvän mielen blogi! Tässä rupeaa miettimään onko omassa (tulevassa) akateemisessa urassa järjen hiventäkään... :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava varsa! Ja tosiaankin tämä blogi toi hyvän mielen :)

  VastaaPoista
 7. Mutta missä päivitykset? Joka päivä kurkkimassa eikä vain tule :( Niin ihana blogi että ei haittaisi vaikka päivittäisit pari kertaa päivässä!! :)

  VastaaPoista