tiistai 25. elokuuta 2009

Nyt ne Sandran "koulutuskuvat"

Anteeksi toisto, mutta tässä on teksti, johon ne kuvat liittyvät:


"Ja äiti leikki Sandran kanssa koulutusleikkiä. Ongelmia on ilmennyt: suurin ongelma on, että en saa Sandran huomiota pois itsestäni :D :D

Nyt otin kuvia Sandran kanssa. Joudumme harjoittelemaan vain sellaisia lähijuttuja, koska en saa Sandran mielenkiintoa kiinnitettyä pois minusta.Koska se kuunteli minua niin herkeämättä, otti kontaktia niin kovasti, en pelkästään siitä palkinnut kuin pari kertaa. Sitten pyysin istumista, jonka se tekee parin harjoituskerran jälkeen jo pyytämällä "istu" ( mutta toki tarjoaa sitä herkästi vielä muutenkin, kun siitä on nyt palkattu ). Sitten opeteltiin "pese suu" ja siitäkin onnistuin jopa saamaan muutamia kuvia.

"Istu"
Ja sitten se "pese suu" :)
Kamera ei meinannut pysyä mukana, vaikka kieli alkoi vilahtaa tosi nopeasti jo, kun palkkasin sitä nuolaisusta.Vähän näkyy jo!Ja kunnon slurps :)
Olen häikäistynyt Sandran oppimiskyvystä ja keskittymisestä. Ennen ( ymmärrän siis, että ihan omasta syystäni ) niin raivostuttavan "kuuntelematon" koirani miettii ( siis voin nähdä siitä, kuinka se rauhallisesti paikallaan MIETTII!! ), mitähän tuo emäntä haluaa ja yritteliäästi se tarjoaa toimintoja. Hyvin keskittyneesti, vain satunnaisesti jotain sikojen meteliä tai muuta häiriötä VILKAISTEN, silti kokoajan minuun keskittyneenä.
USKOMATONTA! Tahtoisin vaikka tehdä tätä työkseni, tahtoisin ( mutta tiedän etten voi, jonkun pitää ensin saada ihmisissä sisällä se kipinä syttymään, että haluavat muuttaa rutiinejaan ja opetella opettamaan koiraa ) kulkea kaikkialla ja neuvoa tätä ihanaa keinoa kaikille, jotka kamppailevat koiriensa kanssa ja pitävät varsinkin russeleitaan mahdottomina ja vaikeina ja "korvattomina" ja itsepäisinä. Sandra-the-ADHD keskittyy ja oikein janoaa vihjeitäni. WAU!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti