lauantai 23. tammikuuta 2010

Karkki vai Kepponen ( ja aittapäivitystä )?

Pakkanen aiheuttaa hammastenkiristystä aittatyömaalla jo vaikka kuinka monetta päivää ( ja jo useaan otteeseen on kiusannut työmiehiä ), ja nyt syntyikin päätös, että työt keskeytetään ja jatketaan, kun keli vähän lauhtuu. Ollaankin ihmetelty työmiesten kylmänkestävyyttä ja sitkeyttä, kun mittarin vajotessa alle -26 asteen on saha laulanut ja vasara soinut.

Aitta näyttää nyt tältä, ja siitä tulee UPEA!

Vellikellokin on jo paikallaan entistä ehompana :)Meidän talo näyttää tänään tältä pakkasessa.

Näkymä portailta suunnilleen itään, tai ehkä koilliseen?

Ja näkymä länteen, taikka mikähänseolisiinävälissä??? lounaaseen?

Ja tämä ei ole se karkki, eikä Kepponen, vaan Jori, joka halusi, että äiti ottaa "irvistelykuvia". Tulikin näin söpö kuva :)

Kepponen on se, joka läksi eilen, ja joka on kietonut jo vanhaherrakoiran uudessa kodissaan tassunsa ( vaiko hampaidensa? ) ympäri, ja on siis saanut kutsumanimekseen Kepponen. ( Siis KAUKO on nyt Kepponen! ) Mukava nimi. Ihan tulee hyvälle tuulelle pelkästään tuosta nimestä <3 Nyt Kepponen lienee uuden perheensä kanssa lypsyllä ihan oikeassa navetassa, ainakin näin kuulumiset kertoivat tapahtuvan heti jo tänään. Kepponen rakasti jo täällä meillä navetan tuoksua, ja parkkeerasi itsensä aina miehen viereen, kun mies tuli oikein navetanhajuisena sisälle :) Eli oikein sopiva uusi koti se, missä on sitten lehmiä ihan paimenneltavaksi asti, kunhan Kepponen kasvaa ensin isoksi!

7 kommenttia:

 1. Hienon pakkaisia kuvia! Ja aittakin alkaa näyttää hyvältä, niinkuin teidän kotitalokin näyttää :) Ihanan piristävä nimi kyllä tuo Kepponen <3

  VastaaPoista
 2. Eipä voi kuin ihailla työmiesten sormien pakkasenkestävyyttä. Itse hilpaisen vikkelästi navetalta sisälle, eivätkä koiratkaan turhia tupeloi pissalenkillä. Muksut kylläkin käy hiihtämässä tai mäenlaskussa. Liekköhän Ex-Kaukon nimi enne..

  VastaaPoista
 3. uskomatonta sitkeyttä ja suomalaista sisua työ-miehissä:)Ja nyt hahmotan myös aitan uuden paikankin;);)
  Vai Kepponen...hieno nimi Kaukolla nyt;);)
  kuulumisia odotellessa...

  VastaaPoista
 4. Paitsi että työmiehet ovat virolaisia. Mutta sisua löytyy silti :)

  VastaaPoista
 5. Tätä blogia on tullut seurattua joulusta asti, kahlattu kaikki jutut läpi, joskus jopa tippa silmässä :) Vallan piristävän nimen on Kauko saanut =D T: S, P, L, L ja N

  VastaaPoista
 6. Kylläpä teidän talo näyttää komealta illan hämärässä!! Ja aitasta tulee tosi hieno. Mutta Uusi Vauva on paras uutinen!!

  T:Eija Ylistarosta

  VastaaPoista
 7. Hyvä että Kepponen kelpaa. Meinasi jo tulla paineita nimen keksimiseen:) Kepposella on jo takana monta navettareissua ja voi mitä kaikkea syötävää sieltä löytyykään.Sosiaalistuminenkin on jo hyvässä vauhdissa, yksi kalkinlevittäjä on saanut ystävällisen naamapesun:) T: Kepposen uusi perhe

  VastaaPoista