torstai 21. tammikuuta 2010

Kaukokaipuu...

Lennä mun Iloni Kauko, eli "lennä mun lempeni laulu by Aina Valpas"

Lennä mun Iloni Kauko...


Maitten ja metsien taa...


Kerro et valmista kaikki nyt on


Kaukoni Kuhmo pian saa....


Lennä mun Iloni Kauko...


Uuden perheesi luo


He autolla ajaa ja huomenna tulevat...


... heille sä viestini vie:

Aina Valpas Kauan Kaivattu, "Kauko" ( tuleva kutsumanimi on vielä avoin ) on kasvatettu Rakkaudella ja Parhaalla mahdollisella yrityksellä, tiedoilla ja taidoilla, joita minulla ja perheelläni koirankasvatuksesta on. Apuna kasvatuksessa ovat olleet tämän Hartaasti Halutun pentueen emo Eidalun Ilo, meidän vanhapiikapaimensukuisemme Ryyni ( Pilvipolun Eloveena ), omaa pentumisvuoroaan kiihkeästi odotteleva sijoitustypykkä, ihanainen Muusa ( Iki-Wanhan Porotokan-Haave - joka on Kaukon kanssa näissä kuvissa ), koko rakas perheemme kaikkine lapsineen, kissat Pingu, Bolo ja Liida ( kuvassa ) ja kaikki ne lukuisat ystävät ja kylänmiehet ja -naiset, jotka ovat meillä käyneet ja osaltaan sosiaalistaneet näitä pentuja. Olemme tehneet parhaamme, että perhe-elämä tässä kotona vastaisi vähintään keskivertoa suomalaista perhettä ja pennuilla olisi hyvä alku elämään sekä pienemmässä että suuremmassa perheessä kuin omamme.

Erityiskunniamaininta seuraaville:

Ossi, the lapsi, 1v5kk; joka on menestyksekkäästi aiheuttanut meteliä ja arvaamattomia tilanteita sekä pennuille että meille aikuisille.

Bolo, the kissa, joka on menestyksekkäästi sekä yrittänyt pitää kuria ja järjestystä pennuille, mutta myös antautunut lähikontaktiin nujuutettavaksi ja nau'utettavaksi ( uskomaton sietokyky kissalla!!! ).

Ryyni, the vanhapiikakoira, joka on menestyksekkäästi opettanut ulkona käyttäytymisen saloja ja leikkinyt pienten naskalihampaiden kanssa murahtelematta liikaa.

Meillä rakastetaan tätä koko Hartaasti Haluttua pentuetta, jonka nimikkopentu "Hartaasti Haluttu eli Haiku" lensi paikkaan salaiseen jo ensimmäisen elinviikkonsa jälkeen. Meillä toivotaan koko tälle pentueelle, jokaiselle kolmelle tomeralle paimensukuisen lapinkoiran alulle Hyvää Elämää niissä ihanissa kodeissa, jotka ne ovat saaneet.

Hyvää Elämän pituista Matkaa - hyvää seikkailua. Käykää kylässä, pidetään yhteyttä. Voikaa hyvin. Sydämessäni on pienet muruset teitä aina <3


Muusa ( vas. ) ja Ryyni jäävät miettimään, oisko tuo Liida hyvänmakuinen ;)

No EI sentään. Hyvin tulevat toimeen, nuolevat korkeintaan toisiaan :) :)


8 kommenttia:

 1. Kaukolle ja uusille omistajille kovasti onnea yhteiselle elämälle! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää jatkoa koko hartaasti halutulle Aina Valpas -pentueelle toivottelee sivusta seurannut ja mahdottomasti myötäelänyt Satu, jonka oma yhteinen taival porokoira Onnin kanssa on kestänyt pian kymmenen vuotta. Samanlaista iloa ja onnea toivottelen Oodin, Toivon ja Kaukon koteihin!

  VastaaPoista
 3. Voi raitatassua! Oodi toivottaa veljelle hyvää kotimatkaa :)

  VastaaPoista
 4. Kauko lähti ja valloitti koko oman perheensä. Oli iloisena tervehtimässä kaikki perheen lapset ( nuorin on jo täyttänyt 3v. ja ovat erittäin hyväkäytöksisiä ja kultaisia lapsia jokainen neljä ), ja papereiden kirjoituksen jälkeen se paneutui makaamaan uuden emäntänsä jalkojen juureen.
  Uskon, että Kaukolla ( tai sille tulee kyllä joku muu nimi, julkaisen sen täällä, kunhan saavat päätettyä, minkänimiseltä se oikeasti näyttää ) tulee olemaan ihana elämä kuhmolaisella maatilalla lapsiperheessä. <3

  Mikä parasta, näen sitä varmasti, kun olemme kummiasioiden ja jo pitkään kestäneen ystävyyden vuoksi muutenkin tekemisissä perheen kanssa!

  VastaaPoista
 5. Kirjoitat niin ihanasti pentujen lähdöstä, että melkein säälittäisi viedä sellaista teiltä pois. Toivottavasti sellainen päivä vielä koittaa, ja saan hakea teiltä oman tytön lehmipaimeneksi. Ilmoittelehan milloin niitä juoksuja alkaa kuulua, täällä mielenkiinnolla blogia seurataan.

  VastaaPoista
 6. ^ Täälläkin odotellaan kovasti juoksuja alkavaksi ;)

  VastaaPoista
 7. Oih, niin ne lähtivät maailmalle nekin pentuset <3 En voi vieläkään käsittää, miten nuo lapparit kasvoivat ja lähtivät niin nopeasti, kääpiöpinserien ekat viikot meni niiiiiiin paljon pidemmän kaavan mukaan.

  Niin, mistähän se mahtoi johtua..? ;)

  Samassa paikassa ekat elinviikkonsa elänyt Pekka-pinseri lähettää kaikille kotiutuneille pikkupörröille Onnea, Iloa, Luita ja Lihoja, ainakin sata kiloa kullekin..!

  VastaaPoista
 8. "Kaukolta" tuli jo terveisiä uudesta kodista: Matka ja yö olivat menneet hyvin ja "Kauko" on saanut nimensä: siitä on tullut Kepponen. <3

  Kepponen on jo tutustunut perheen vanhaherrakoiraan ( belgianpaimenkoira, tervueren, muistaakseni jo yli 10v. ) ja saanut sen pyörälle päästään - älä rääkkää Kepponen liikaa ukkikoiraa!! - ja tänään Kepponen pääsee jo ekan kerran navetalle tutustumaan lehmiin!!

  Uskoisin, että Kepponen on paimensukuisen lapinkoiran parhaassa kodissa, koska se rakasti navetan tuoksua jo täällä meillä (=liimautui navetalta sisälle tulleeseen mieheeni AINA kun mies haisi kaikista voimakkaimmin navetalle :D :D :D ).

  Kepponen, mikä ihana nimi juuri "Kaukolle", joka oli ihan ensimmäisistä kontakteista asti niin iloinen ja reipas touhottaja :)

  VastaaPoista