maanantai 22. helmikuuta 2010

Ammattiastuttaja tuli apuun ja siitä se sitten lähti

Eli meillä vietettiin ensin hääharjoituksia sunnuntaina pariinkin otteeseen, tultiin tulokseen, että paras hetki viettää häitä odottaa vielä itseään ja kun ujoa sulhasta ja kainoa morsianta saapui auttamaan niin kokenut ponisiittolan pitäjä ( joka oli harjoitellut astuttamalla oman koiransa viime viikolla - kurkatkaapas Aarteita siis ), että kyllähän onnistui.

Saanen siis iloisena ilmoittaa - vaikkakaan kuvaa en saanut kännykästä tänne laitettua ainakaan vielä - että nalkkiin napsahti ja häät vietettiin siis onnistuneesti kuistilla. Seremoniamestarina toimi supertaitava ystäväni Taina ja minä kannattelin morsiamen huntua ja kiittelin avusta.

Huomenna otetaan varmuuden vuoksi uusinta ja sitten toivomme tarpeeksi monta pullaa kohoamaan ja kypsymään, jotta kaikille jonossa oleville sopiville koiraa odottaville kodeille saataisiin oma pentu juhannukseksi.

4 kommenttia:

 1. Noniin! Siitä se lähtee! Onnea kovasti parille, ja huimia kiitoksia ammattiparisuhdeauttajalle :D Ottakaahan varman päälle useamman kerran, että tulee tuhteja monia pullia uuniin ja kaikille meille pentua odottaville juhannuslapset :)

  VastaaPoista
 2. Jep..santsataan huomenna ennenkuin lähdetään kotiin päin...Johanna saa sitten jäädä yksikseen oottelee irtoamista...kestää kestää...

  t. paritusterapeutti Taina

  VastaaPoista
 3. Hienoa tätä uutista onkin odotettu ja blogia tarkasteltu noin 20 kertaa päivässä. Onnea nuorelle parille ja pidetään peukut ja varpaat pystyssä.

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavia uutisia! Tiedossa reissu Lapinlahdelle touko-kesäkuussa. Tuskin maltan odottaa...

  VastaaPoista