lauantai 27. helmikuuta 2010

Kiaran kiima

Prinsessa Kikkaran kiima on sekoittanut meillä kaikki. Eikä vähiten Kikkaran itsensä... Sulhanen hoiteli hommansa ja saattelimme siis Nakcan tänään sitä ikävöineen kotiväen hellään huomaan. Kiittelen hienoa Nakcaa sen siivosta olemuksesta meillä: eipä nostellut uros koipeaan sisälle merkkaillen, vaikka heilastelikin välillä koko alakerrassa morsiamensa kanssa!! Samaten ennen kissoihin tottumaton koira oli NIIN fiksusti kissojen kanssa ( nuuskutteli vaan kun kissa tuli lähelle ), että siitä tulee Nakcalle irtopisteitä ropisemalla :)

Olen myös tyytyväinen pariskunnan lempeen, joka oli alusta alkaen niin lempeää ja sopuisaa, että luulisi tulevan hienoja pentuja ( sukutaulun lisäksi siis luonteiltaan ).

Kikkaran kiima teki kepposet sille itselleenkin, ja sai neitokaisen hurjiin tekoihin: Nakcan hävittyä kuvioista Kiara otti kaverikseen Bolon ( leikattu kolli, suom.huom. ) ja näyttää tässä mallia kaikille Suomen uroskoirille, miten otetaan kunnon ote astuttavasta ja pistellään menemään.


Kissa säilyi kuitenkin vahingoittumattomana ja pelastettiin kiimaisen hullun kaappausotteesta heti tämän kuvan ottamisen jälkeen. Kikkaran kiimaisuuskin taisi jo tasoittua, ja nyt on taas rauha maassa.

Nyt vaan sitten odotamme ja toivomme, että Kiaran ja Nakcan rakkaus tuottaa hedelmää. Ja pidämme kuopuksen ristiäiset. Ja hoitelemme meille hoitoon tullutta Ilo-ihanuutta tässä muiden ohella. Ilolta siis tästä vierestä terveiset kaikille lapsukaisilleen!!

5 kommenttia:

 1. Hienosti näyttää Kiara mallia kaikille uroksille :D

  Ihana-Ilo siellä, voi että :) <3

  VastaaPoista
 2. Hiku tuli tähän kauhistelemaan, että miten sen poika on joutunut tuollaiseen jamaan :D On se Bolo aika poika kissaksi!
  Kovasti peukkuja, että Kiaran masussa alkaisi itää pikkuiset Aina Valppaat lapinkoiranalut!

  VastaaPoista
 3. Voi Kiara pieni, nyt on mennyt puurot ja vellit sekaisin :)

  VastaaPoista
 4. voi kissa parkaa!

  h-m

  VastaaPoista
 5. Olimme pari päivää lomalla, ilman tietokenetta, joten olipa kiva lukea uusia uutisia heti kotiin tultua.Noooh Kiaralla on vaan jäänyt vauhti päälle... Meidän oma tyttönen on parasta aikaa juoksussa ja itse väistelin Tahkolla uroskoirien lemmiskely-yrityksiä.Sen verran oli jäänyt minun toppavaatteisiin hajuja Luotista. Ihan ymmärrettävää touhua. Onneksi ne juoksut kohta loppuu ja pääsee kylän uroksetkin taas syömään kolmen viikon paaston jälkeen:) Toivottavasti Kiaralla on pullat hyvin uunissa, tunnustaisi touhuista päätellen olleen ihan topakka kiima. Pidetään peukkuja ja odotellaan uutisia.

  VastaaPoista