keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pidän siitä mitä teet, teet sen kauniisti ja hyvin...Pieni ja hento ote ihmisestä kiinni

Aivan sama tunne kuin koskettava tuuli

Pieni ja hento ote - siinä kaikkiOlemisen riemu ei ravistele olkapäitä

Runoilijan kehto ei ole ruusuista tehty koskaan

Hiljaisuuden huntu ei milloinkaan petä kuulijaa

Mikä nämä yhdistää? Rakkaus suureen elämään

Pidän sinusta, siinä kaikki. Pitääkö se todistaa tuhansilla sanoilla?

^Dave Lindholm: Pieni ja hento ote^Prinsessa Kikkaran kamarissa on tapahtunut. Te, jotka seurasitte webbikameraa tänä iltana, näitte ehkä ensimmäisen isänsä värisen ( riistanvärinen ruskein ja valkoisin merkein ) tyttären syntymän. Näitte ehkä kamppailun, joka koitui elämän häviöksi ja kuoleman voitoksi: tulppana ollut kermanvärinen pentueen isoin urospentu sai liian pienen ja hennon otteen elämästä, ja kuoli yrityksistämme huolimatta. Se kuitenkin syntyi "itsestään" matkalla eläinklinikalle, vaikka kotiin saapunut päivystävä eläinlääkärikään ei sitä saanut ulos autettua. Eläinklinikalla syntyä plopsahteli helposti vaalea, erikoisen hopeasävyinen "blondi" ( siniparkki?? lieneekö tästä yhdistelmästä mahdollinen?? vai soopeli, jonka pitäisi kai syntyä mustin peitinhaivenin?? ) uros, brindle tyttö valkoisin varpain ja tumma riistanvärinen poika. Istukoita syntyi hieman vähemmän ja odottelimme sitten vaihteeksi niitä. Yhden istukan synnyttyä ( toinen on vieläkin "kadoksissa" ) päätimme lähteä kotiin jatkamaan, ja kotona syntyi sitten kermanvärinen poika. Yhtä, päivällä röntgenkuvassa selkärankansa ja päänsä näyttänyttä pentua vielä odottelemme kiihkeästi.

Pennut ovat virkeitä ja viihtyvät tissillä. Kiara-emo on urakastaan väsynyt, mutta eteerisen onnellinen. Se hoitaa pentusiaan hienosti ja rauhallisesti. Se synnytti erittäin mallikelpoisesti, eikä ollut sen syy, että se yksi jäi kiinni jumiin ja lähti ennenkuin oli saapunutkaan.

Pennuista kuvia saatte parempia, kunhan kaikki ovat varmasti syntyneet ja erinäiset ihmispentujen asiat on hoidettu ja NUKUTTU hieman kaiken päälle. Voin kertoa, että pennut ovat kaikki varattuja, listoistani löytyy varmasti näille kaikille kodit ja valitettavasti vielä moni jää silti ilman...

Kiitos myötäeläjille viesteistä facebookissa ja kännykkääni. Kiitos tuntemattomille jotka ehkä mielessänne kannustitte. Kiva, että hihittelitte kamalille ilmeilleni ja erikoisille asennoilleni webbikameran edessä. Hauskaa, jos koit, että synnytystä - tai sen osaa, jonka pystyimme näyttämään - oli mukava seurata.

Nyt, "pakollisen" blogipäivityksen jälkeen napsautamme taasn webbikameran päälle. Katsokaa, kuinka ne mönkivät ( ja se yksi vielä syntyy - sen on PAKKO!! ), kasvavat ja kehittyvät. Minä rakastan näitä kaikkia jo!!!

Viimeisenä, muttei taatusti vähäisempänä, syntyi tämä <3 Maailman Kaunein Narttupentu <3

Olen aivan myyty. Kiitos Kiara ja Nakca, kiitos kaikki te ihmiset, jotka mahdollistitte tämän. Kiitos "ammattiastuttaja"-Taina :D ja erityiskiitos eläinlääkäri Tanjamaarit Nurminen. KIITOS <3


14 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika mikä värikirjo! <3 Kyllä on pentuja oottaneita lykästänyt, saivat minkä hyvänsä <3 Kerrassaan suloisia! Iiisot rapsut mammakoiralle.

  VastaaPoista
 2. Onpas siellä värejä moneen lähtöön! Kiitos kun ilmoittelit tapahtumista, oli mukava aamulla herätä :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon ja olette tehneet kauhean urakan. Katselin kynsiä purren illalla sitä "tulpan" tekoa ennen kuin menin nukkumaan. En olisi näyttänyt niin rauhalliselta. Onneksi kaiken sen draaman jälkeen kaikki on nyt hyvin. Me menemme töihin, yrittäkää te nukkua tänään ja nauttikaa pennuista: P.S. Neljän viikon päästä rynnätään pentuja katselemaan :)

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea rankan urakan päätteeksi elämää sulostuttamaan jääneen kuusikon syntymästä =)

  Nähdään reilun parin viikon kuluttua!

  VastaaPoista
 5. Kiitos nopeasta päivityksestä, johon oli todella upea herätä!

  Surua rajattoman riemun keskellä yhden poismenneen johdosta ja onnea kuuden sisaruksen hienosta ponnistuksesta elämään <3. Jaksamista ja haleja perheelle ja samaa rapsutusten kera Kiaralle katraineen :).

  Nyt ei sitten malta enää odottaa, että pääsee lapsukaisia ihan livenä tervehtimään varmaankin heti sitten 4 viikon päästä! Voi ihanaa!

  Kerrassaan upeaa Kiara ja Nakca sekä ihmisensä!

  Kiitos myös linssilude lapsoselle, joka sulostutti eilen jännittäjien päivää XD! hän oli mainio :D. Terveisiä!

  ISOT terveiset: Minna M

  VastaaPoista
 6. Siellä ne nyt webbiksessä pötköttelee, tulee ihan syksy mieleen -niisk- :D Aivan huippu tuo värikirjo! Ihanaa että ovat kaikki eloonjääneet hyvän painoisia ja virkeitä.

  VastaaPoista
 7. Olipas täällä ihania uutisia näin aamutuimaan! Minä päivystin kameran edessä niin kauan, kun se oli päällä. Ja toivoin parasta :)

  ONNEA TODELLA KAUNIISTA PENNUISTA!

  Mirja N.

  VastaaPoista
 8. Onnea pentusista <3 Harmi vaan, että jäimme ilman.. No, aina ei voi saada.

  VastaaPoista
 9. Onnea värikkään pentueen johdosta!
  Valvoin puolille öin kameraa katsellen ja en malttanut millään lähteä nukkumaan, vaikka aamulla oli kello soimassa viideltä. Töissä riensin heti koneelle katsomaan mitä teille kuuluu. Ja tässä välissä pyöräytin lapsille kinkkusarvia aamupalaksi... Vähän väliä täytyy käydä kurkkaamassa onko tullut jotain uutta tietoa. Mutta nyt täytyy päivän ajaksi rauhoittua ja tehdä töitäkin. Vasta kotona sitten riennän taas katselemaan. Onnea vielä kerran.

  VastaaPoista
 10. Minä ja kaikki 8 lastani ihailtiin yhdessä kameran kautta suloisia pentuja,kovasti tahtoisivat omaa,mutta tuumasin,että nämä ovat jo varattuja kaikki:)Kerrassaan hurmaavia olentoja,Kiara hehkuu satasella äidin onnea:)
  Onnittelut upeasta suorituksesta ja nyt on aika levätä sekä Kiaran pentuineen että upean hoitajan:):)

  VastaaPoista
 11. Kirjava kuusikko siellä Kiaran kyljessä pötköttelee. Ihanaa, että on tiedossa Lapinlahden reissu ja sopivasti kesän korvalla. Kaikkea hyvää emälle, pennuille ja kasvattajalle perheineen!

  VastaaPoista
 12. Olipa jännittävä yö! Piti katsoa kameran sulkeutumiseen asti ja rynnätä heti avaamaan kone nyt, että mitä sinne kuuluu. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin, vaikka yhden kauniin pennun menettäminen on surullista.
  Hienon työn teit Kiara! Kasvuvoimaa vauvoille ja hurjan paljon onnea emälle ja kasvattajalle!!

  VastaaPoista
 13. Onnea ja riemua sinne. Kiaralle erikoisrapsutukset.

  t: Mika, Milli ja muut

  VastaaPoista
 14. Onnittelut hienojen pentujen johdosta! Voimia kovasti emolle hoitourakkaan. Onneksi sieltä löytyy varmasti apuja siihen silloin kun tarvis :)

  Valoisaa kevättä koko poppoolle!

  Nanna

  VastaaPoista