perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kikkara kakkara kasvaa...

Kuvat eivät näytä sitä, minkä me näemme täällä. Kiaran masu on paisunut!!! Kuraa noista kuvista näkee ihan kiitettävästi, sitäkin nyt taas riittää :)

Älä osoittele sillä härvelillä!!!


Näkymä ylhäältä :)


Jos pyydän näin nätisti, pistätkö pois sen härvelin...

Kiara ei tahtonut tulla kuvatuksi, eikä näissä kuvissa välttämättä näy yhtään, mikä masu tuolla karvojen alla onkaan piilossa ;) Mutta siellä on aina valpas aarre kasvamassa <3

Huomhuomhuom, pennusta haaveilijat! Olettehan huomanneet, että pentusia odotetaan myös Juskankankaan kenneliin Pohjois-Karjalaan!!

6 kommenttia:

 1. Hienosti on masu kasvanut. Onko mitään arviota kuinka monta pentua masussa luuraa??? Pitää katsastaa Juskankankaan kotisivut...

  VastaaPoista
 2. Täällä odotellaan malttamattomana pentusia, onhan Kikkara täällä syntynyt!!!
  Maarit ja lauma

  VastaaPoista
 3. Oi ihana kaunis Kikkara! :) Varmasti on masu pulleana siellä ;) Toivotaan paaaljon pentuja!

  VastaaPoista
 4. Näkyi varmasti 4-5 pentua ( pään laittoi pantiksi neljästä, sanoi, että kyllä tuolla on viideskin ja käytännössä voi olla vaikka tuplasti... mutta se neljä nyt siis vähintään ). Isompi masu on nyt kuin Ilolla edes ihan lopussa, Ilo teki 5 joista kolme selvisi uusiin koteihin ( yksi syntyi kuolleena ja yksi kuoli 8 päviän ikäisenä ).

  VastaaPoista
 5. Kikkara on pallo :D Varsinkin tuo yläkuva selästä antaa todellakin olettaa, että pentuja ON enemmän kuin 4 vaan. Mutta aika näyttää. <3 Lievästi jännää seurata synnytystä aikanaan!

  VastaaPoista
 6. Voi Kikkaraista! H-hetki senkus lähenee ja kuume kasvaa - toivotaan nyt ainaki sitä neljää vahvaa pikkuista :).

  Juskankankaan vaavit ovat tulossa muutamaa viikkoa Kiaran lapsosten jälkeen ja kuulemma toinenkin pentue on tälle kesälle jo tilauksessa. Kiara ja Nakca yhdistelmän poikavaavi siintää silti toiveissa :).

  - Minna M

  VastaaPoista