tiistai 22. syyskuuta 2009

1-viikkoisposeerauksia ja yks toinen sit 50 vee

Kääpiöpinserin pennut täyttivät eilen iltapäivällä kokonaiset 1 viikkoa :) Kaikki ovat kasvaneet hienosti, tuplanneet painonsa ja mönkivät jo hienosti pentulaatikossa. Kuulo alkaa ehkä pikkuhiljaa toimia, ainakin pennut jo liikuttelevat korviaan, aivan kuin höristelläkseen, missä ihmeessä he nyt elävät. Joku protestoi käsittelyä ja emon luota kuvattavaksi nostamista enemmän äänellä, toinen taas on aivan hiljaa kuin tutkiskellen, mikä ihme taas nostelee ja heiluttaa. Persoonallisuudet alkavat pikkuhiljaa hahmottua.

Ria on jo heittänyt tiukkapipoisen äitiyden nurkkaan ja pystyy jo leikkimään ihmisten kanssa, tahtoo ikiomaa huomiota ja oikein odottaa jokapäiväisiä kädestä syöttämishetkiä, vaikka toki syö myös halutessaan ihan itse kupista. Rian omalle perheelle lupaan, että vieroitan sen kädestä syöttelystä ennen kuin se tulee kotiin, joten kultalusikoita ei tarvitse Rian syöttämiseen ostaa :D

Ja ne pentukuvat:

n. Aina Valpas Brella 360g ( +200g viikossa )

u. Aina Valpas Bolli 400g ( +200g viikossa )


n. Aina Valpas Bryja 380g ( +200g viikossa )


u. Aina Valpas Brellir 400g ( +220g viikossa )


u. Aina Valpas Barmi 400g ( +200g viikossa )

Tytöt ( mustat ) olivat niin vilkasliikkeisiä, että niistä oli vaikea saada kunnon kuvaa. Ne kiersivät aina pyllypuolen näkyville ennenkuin kamera ehti ladata salamansa ja räpsäistä. Brellir on osoittautunut ennakkoaavisteluista poikkeavaksi ja onkin Hyvin Tyytyväinen ja Rauhallinen poika. Ehkä adhd-taipumus ilmeni vain masussa tai sitten se innokas potkija olikin joku muu.

Yks ikinuori sitten täyttää pian 50 vuotta, ja se on joskus päästänyt itsestään ilmoille sellaisen toivomuksen, että tahtoisi uskaltautua ajamaan poniravikärreillä. Pitihän se testata, että varmasti tulee kerran edes elämässä tehtyä - ja niin, että muutkin sen huomaa! Päiviä yllätettiin tänään Töötin ja Nuutin, sekä tytärten Annin ja Jennin, meidän Ollin ja 4H:n johtokunnan jäsenten kanssa. Näin siis:


Oikeasti Päivi juhlii sitten lauantaina :) Mutta onpahan nyt sitten ennen viiskymppisiä tullut ajettua poniravikärreillä, ja vieläpä ihan kirkonkylän keskustassa. Poliisitkin ohittivat meidät liikenneympyrässä, mutta meno oli ilmeisesti niin varmaa ja liikennesääntöjen mukaista, ja elämänkokemuskorttikin roikkui Päivin kaulassa, etteivät tulleet pysäyttämään ja puhalluttamaan vaan vilkuttivat iloisesti mennessään :)

Onnea Päivi jo tänään, onnea huomenna, onnea aina! Ja kiitos että olet!!

1 kommentti:

  1. Kyllä ne vaan noppeesti pennut kasvavat.. =) Ihanan yllätyksen ootte Päiville järjestäny. Varmaan saitte monta katsetta, kun poni ajelua keskustassa ja liikenteen seassa.. =) Onnea vain Päiville jo etukäteen!

    T:Sanna

    VastaaPoista