maanantai 14. syyskuuta 2009

Pentuja syntynyt!!

He ovat täällä! Kääpiöpinserin pennut syntyivät tänään :)

Ria oli koko aamun todella rauhallinen, mutta jotenkin niin erilainen kuin normaalisti, että aavistelin jotain olevan tulossa. Se katsoi silmillään suoraan minua silmiin, heilutti häntää ja huokasi. Aivan kuin se olisi sanonut: "Älä sittenkään jätä minua yksin." En jättänyt.

Se alkoi petaamaan isosti vasta, kun ensimmäinen sikiöpussi oli jo melkein näkyvissä. Siihen asti se vain tyytyi hiljalleen siirtelemään peittoja valitsemassaan paikassa ( pentulaatikkoon se ei halunnut ), ja annoin sille luvan synnyttää juuri siinä missä halusi. Sängyllä :))

Yläkuvassa pentupussi jo näkyy, ja sieltä putkahti hieno musta tyttöpentu punaisin merkein.
Seuraavaksi syntyi iso punainen urospentu :)
Ja sitten heti perään musta tyttöpentu merkein. Sitä seurasi taas punainen poika ja sitten vielä punainen poika. Viisi pentua ensikertalaiselta. Hienoa Ria ja Källi!!
1. tyttö klo 14.13 "Aina Valpas Brella" 160g
2. poika klo 14.46  "Aina Valpas Bolli" 200g
3. tyttö klo 14.49 "Aina Valpas Bryja" 180g
4. poika klo 15.33 "Aina Valpas Brellir" 180g
5. poika klo 15.47 "Aina Valpas Barmi" 200g
Ria emo on huolehtivainen ja lempeä, oli ensimmäisistä hetkistä asti. Vauvojen masut pullottavat maidosta ja taitavasti Ria pesee niitä pissimään ja kakkimaan. WAU! Toiset Aina Valpas-pennut ovat totta 8 vuoden "tauon" jälkeen. Olen iloinen.

4 kommenttia:

 1. ONNEA! Tosi kauniita pentuja!
  t. Ansku

  VastaaPoista
 2. ONNEA toisesta Aina Valpas-pentueesta! Siitä se lähtee taas, ihan varmasti :) Hienoja vauvoja ja sutjakka synnytys! Paimensukuisten pentu-uutisia odotellessa.

  VastaaPoista
 3. Hienosti on Rian eka synnytys menny.. =)On ne sulosia pentuja!! Eilen jo käytiin ihastelemassa pentujen kuvia.. =) T:Sanna ja Samu

  VastaaPoista
 4. Täällä ihastellaan porukalla pikkuruisia pentuja!Ja pikku-mies 2v laskee topakasti,montako niitä löytyy kuvasta.Laitahan lisää kuvia,kun kasvavat,ei kuitenkaan selvitä(eikä kehdata)tulla paikan päälle katsomaan.:)

  VastaaPoista