maanantai 21. syyskuuta 2009

Pieniä asioita :)

Tänään on tehtyä pieniäsuuria asioita :) Perjantaina aloitettiin, lauantaina jatkettiin ja tänään uudistettiin käynti Ilon ( Eidalun Ilo ) kanssa miehelässä. Tarkempia tietoja saa kotisivuilta http://ainavalpas.googlepages.com/ mutta tässä tunnelmat tältä päivältä astumisen jälkeen. Julle ( eli Kukkipuun Bakti ) meinasi loukkaantua, kun laitoin Hänen Naisensa autoon ja yritin ottaa kuvia. Komea Julle kuitenkin oli meille ystävällinen loppuun saakka, vaikka emännän heittelemä pallo ei kiinnostanutkaan, saati minun tarjoama matkaeväs-voileipäleikkele :D

Kuitenkin ilman hihnaa tämä 100% pihassa pysyvä paimensukuinen lapinkoirauros asteli emäntänsä perässä sisälle, kun me lähdettiin Ilon kanssa kotimatkalle.

Kukkipuun Bakti eli Julle on TODELLA komea koira, tasapainoinen ja hyväluustoinen. Näistä kuvista se ei välttämättä käy ilmi, sillä Julle olisi voinut jatkaa mieluusti häitä vähän pitempäänkin :)

Meillä on myös neulottu. Vaikka en käsityöihme olekaan, saan jotain aikaiseksi, kun oikein kovasti haluan, ja tarkoituksena olisi neuloa jokaiselle kääpiöpinserinpennulle syksykylmiin villapaita ( tai pari ). Kaksi ensimmäistä tekelettä on jo valmiina ja "askartelin" valekoiran pahvista näyttämään, millaiselta paitojen tulisi oikeasti näyttää. Arviolta koko on suunnilleen sopiva luovutusikäiselle kääpiöpinserille.

Ai niin. Saa nauraa :)^ Kokonaan joustinneuletta oleva etulahkeellinen villapaita. Lankana Novitan Puro, väri Iltanuotio.


^ Kaulus joustinneuletta, muuten "helmineuletta", ei lahkeita. Sama lanka kuin yllä, eri kohdasta vain niin eri väristä :)

5 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että piti nauraa. Kyllä Johanna osaa jos haluaa.

  VastaaPoista
 2. Oi että on ihanan värisiä nuo villapaidat ja varmasti lämpimiä.. =) Toivottavasti Ilolla nyt nappaa, saatte sitten Källin ja Riian pentujen luovutuksen jälkeen jo uuden pentueen.. :)
  Ollaan kateltu Riiaa ja pentuja webbikameran kautta..(Kovasti jo odotellaan pentujen näkemistä ja kotiin tulemista.. =)) T:Sanna ja Samu

  VastaaPoista
 3. Oikeesti Johanna, mä rakastan sua! Noi villapaidat kerrassaan pelasti mun aamun töissä. Kiitos!
  t. Ansku

  VastaaPoista
 4. hienoja ovat! ria tahtoo oman myös; palkkioksi upeista pennuista :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Ilolle tulee muutama mukava pentupalleroinen ja saatte lisää pikkutassujen vilinää joksikin aikaa. :) Villapaidat ovat suloisia ja varmasti oikein hyvä lahja pinseripentujen mukaan!

  VastaaPoista