torstai 25. maaliskuuta 2010

Kevään merkki - varma tieto!!

Kevät on silloin, kun pikkulinnut kyttäilevät ponitarhan aidalla ja nappaavat lennosta jokaisen irtoavan karvanhaivenen.

Silloin on kevät, kun aurinko häikäisee.

Ihan varmasti silloin on kevät, kun lampolassa tapahtuu ja mataliin "määääää-ä"-ääniin sekoittuu pienenpieni "miiiii"-ääni. Karitsoita <3

Ensimmäinen syntyi tänään ruskealle Maisalle. Musta valkopäinen pässikaritsa. "Se vois olla vaikka Seppo", sanoi Jori. Olkoon sitten Seppo-karitsa.

Tässä he ovat: Seppo ja emonsa Maisa.

Toisissakin masuissa möyrii. Suorastaan hytkyy. Pian seuraa jatkoa Sepolle. Ketähän sieltä kenties tulee?

4 kommenttia:

 1. Onpa veikeä pässipoika. Ei kai näistä heti lammaspaistia tule?! Kyselee lampaankasvatuksesta mitään tietämätön :-)

  VastaaPoista
 2. Äh, linkki ei toiminutkaan!

  Siis piti sanomani että suloinen Seppo! Ja että nimiteemakin olisi valmiina tämän kevään karitsoille, väestörekisterikeskuksen nimipalvelusta kun tarkastelee 1940-1949 suosikkietunimiä :D Mm. Ritva-karitsa olisi aika nostalginen!

  VastaaPoista
 3. Pässit menevät teuraiksi syksyllä. Seppo siis muiden muassa, jos kukaan ei tahdo "lemmikkikatraaseensa" ostaa sitä eloon sukua jatkamaan.
  Se on hieman surullista, että kaikki eivät voi jatkaa elämäänsä, mutta toisaalta se on luullakseni onnellista, kun saa elää lasten ja aikuisten rakastamana, laiduntaa kesällä isolla laitumella ja päätyä kotipakastimeen... Ainakin meillä on syöty hyvillä mielin omakasvattamia possuja, nautoja ja lampaita.

  Mutta ei heti, ei. Kasvakoon komeaksi ensin...

  VastaaPoista