tiistai 23. maaliskuuta 2010

Meille tulee pentuja!

Onnellisena ilmoitan, että rakkauslapset yhdistelmästä Kiara ja Nakca on pongattu tänään Iisalmen eläinlääkärin ultralaitteen ruudulta ihan jopa allekirjoittaneen omalla silmällä.

Alustavia oireita oli vaikka millä mitalla: ensin hirmuiset astumishurjastelut kissan kanssa, sitten semmoinen erikoinen seesteisyys ja rauhallisuus, hellyydenkipeys ja viime viikon pahoinvointi... Kiara on ollut NIIIIIIIIIIN raskaana koko ajan :)

Suurkiitos kaikille, jotka mahdollistitte tämän onnistumisen!! Pentuja on jo kyselty paljon, mutta niitä varataan varsinaisesti vasta, kun ne ovat syntyneet viikolla 17 ja osoittaneet elinkelpoisuutensa. Valitsen ensin pentueesta sijoitusnarttuni ja pidätän oikeuden muutenkin valkata kullekin pennulle sopivat kodit.

8 kommenttia:

 1. Onnea kovasti kaikille asianosaisille ja varsinkin tulevalle äitikoiralle h-hetkelle kun sen aika on. <3 Ja sitten vielä peukut pystyyn, että kaikki pentua odottavat saavat sen minkä haluavatkin.=)

  VastaaPoista
 2. Jeijj!! Siellä oli pentusia!! Tippa tuli linssiin kun luin uutiset :D Koko päivä on jännitetty uutisia ultrasta :) Nyt peukutetaan h-hetkeä, ja että kaikki syntyvät elävinä ja terveinä :)

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa, että Aina Valpas purjehtii nyt myötätuulessa. Näitä pentuja en jätä näkemättä, voinpa toimia pentutestaajatätinäkin, jos sellaista haluat...

  VastaaPoista
 4. Pentutestaajatilaus tehdään heti!!! Kovasti odotan teitä kylään ja pentusia katsomaan :)

  Ihan siinä ja siinä oli, että hillitsin itseni hyppimästä tasajalkaa ilmaan ( se se oiskin ollut näky :o ) siellä eläinlääkärissä riemusta. On mukavaa, kun tämä toivottu yhdistelmä näyttää onnistuvan. Toivottavasti onnistuu tiineyden loppuun, synnytykseen ja pentusten elämän loppuun saakka.

  VastaaPoista
 5. Huomenta ja onneksi olkoon. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja pentuja tulee ainakin tusina, mielellään kaksi :)Nyt alkaakin sitten kitu aika siihen asti,kun webbikamera tärähtää päälle. Pidä Johanna meitä ajan tasalla siitä, kuinka Kiaran hormonit hyrrää. Iloista kevään aikaa.

  VastaaPoista
 6. ihania uutisia,pentuja odotellessa:)

  VastaaPoista
 7. Hieno homma. Täälläkin seurataan innolla tilanteen kehittymistä. Kaikkea hyvää Kiaralle.

  -Mika

  VastaaPoista
 8. Jipiiii!!! Onnea mammakoiralle! Ja kaikille! Ja nyt hirmuinen jännitys, että riittääkö sieltä omaa pikkuista adoptoitavaksi tähänkin laumaan! Voi riemua! Ja voi jännityksen tuskaa! :,D

  - Minna M

  VastaaPoista