lauantai 12. kesäkuuta 2010

Nunnuka nunnuka lailaa lailaa ( ja taatusti raikaa! )...

Pennut ovat täyttäneet kuusi viikkoa ja avanneet äänensä, sielunsa ja riemunsa. Niistä on tullut sitä, mitä ne tulevat seuraavat vuodet olemaan: täysiä koiria, jotka tahtovat olla ja osallistua, tulla ja tutustua, nähdä ja tulla nähdyksi. Ne tahtovat kaikkitännemullehetinyt, tai mieluummin pitiollajo. Ne osaavat jo "komentaa" ihmistä, ja tiukkaa tekee olla huomioimatta niiden "vaatiivaatii-etköhuomaamuka"-vollotusta.

Niiden luonteet ovat selvillä: Kyökkipiika on rauhallisin, mutta iloinen ja toimelias ja rakastaa ihmisen huomiota; Paimenpoika on toimelias, menevä ja keksivä, mutta hyvin luottavainen ja ihmisen kanssa tekevä; Nyörinpunoja on touhukas, reipas ja kekseliäs; Kaskenviertäjä sopuisa ja sopeutuvainen, mutta myös topakasti asioihin suhtautuva ja kaikkien kaveri; Maitomies on tyytyväinen peesailija, jolla on hyvä ruokahalu ( maito miehen tiellä pitää :p ) ja unenlahjat; ja Lapsenpäästäjä on touhun tyttö, duracell joka jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa ja jaksaa, kun kaikkien muiden suut ja silmät ovat painuneet kiinni ja niistä on tullut kasa kaunista pörröä...

( Ja minä mietin, että onko minulla enää järkeä ollenkaan päässäni. Ainakaan parin kuukauden kuluttua ;) )

Tänään punnittiin pentusia pitkästä aikaa, ja tulokset olivat hurrrrjia:
Kyökkipiika 3950g, Paimenpoika "Koda" 4370g, Nyörinpunoja 4230g, Kaskenviertäjä "Kassu" 4660g, Maitomies "Rölli" 4430g ja Lapsenpäästäjä "Doula" 4230g

Meillä kävi torstaina ihana valokuvaajavieras, Paula Martiskainen ja hän otti ihania kuvia pentusista. Kuvat julkaistaan kuvaajan, Paula Martiskainen, luvalla, eikä niitä saa kopioida täältä mihinkään. Pennunostajille lupa on jo annettu, ja he voivatkin saada kuvat muistitikulleen pentua hakiessa. Tähän laitan maistiaisia, nämä olkoon viralliset kuusiviikkoisposeeraukset :)

Rölli köllöttää.

Nyt minä puren sinua kuonoon... ( Kassu puree Kodaa )

Rökitetään se!! ( Rölli, Kassu ja Nyörinpunoja )

Kassu.
Rölli sipittelee Nyörinpunoja-siskolle.

Pentukasa: Kassu, Rölli ja Kyökkipiika.

Emon kanssa  tutkimassa Rölli ja Koda.


Rölli ja Kyökkipiika.


Kassu.


Koda ja Doula.


Älä ala mulle...


Doula ja Koda.


Kyökkipiika.


Nyörinpunoja.


Rölli.


Nyörinpunoja ja Koda.


Pentukasassa Nyörinpunoja, Kassu, Kyökkipiika ja Rölli


Koda ja Doulakin nukahtivat - ehkä toimeliaimmat koko sakista...


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Kuusiviikkoiset maailmanvalloittajat ovat vallanneet jo kotimme. Webbikamera on sammutettu seuraavaa kertaa odottelemaan ( ei pysy hullukaan näiden perässä ) ja pienesti jo odotamme sitä ensi viikkoa, jolloin lapsukaiset lähtevät uusiin koteihin. Rekisteripapereita odotellaan ja kauhistellaan, että pentukansioasioita pitänee alkaa tulostamaan :))

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Paula Martiskaisen, eikä niitä pidä kopioiman minnekään!!

Kiitos Paulalle ihanista kuvista, joista tässä on vain murto-osa. Niin ja käynnistä myös kiitos  :))

10 kommenttia:

 1. No on teillä siellä hulinaa :D
  Ihania kuvia taas, voi miten kovasti täällä jo odotetaan Kassua kotiin <3

  Liisa M

  VastaaPoista
 2. Hyviä kuvia kyllä on :) Rölli ihanan terhakkaana seisoo tuossa yhdessä kuvassa kuistilla <3

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia supersöpöistä pennuista!
  t: Miia

  VastaaPoista
 4. Hahaha :D. Nää Paulan kuvat on kyllä ihania! Kodaa viedään monessa kuvassa XD. Vielä muutama päivä!

  - Minna M.

  VastaaPoista
 5. Ei herranen aika.. Pentukuume on korkealla! Kyllä ne lappalaisten pennut on niin suloisia, suloisinta koko maailmassa! :) Ittelle saapuu viikon päästä parkkinarttu, sitä odotellessa!
  T: Erika

  VastaaPoista
 6. suloisia otuksia kaikki ja niin on emokin:)

  VastaaPoista
 7. Voi jestas, että ne on ihania ja suloisia! :) Kyökkipiika (ihme ja kumma ;D) on kyllä ihan yksi suurimmista suosikeistani, vaikka näistä pennuista kyllä kaikki ovat "pentu kainaloon ja kotiin"-ainesta :) Harmi vaan, että tuskin ehdin enää pentuja nähdä, ennen kuin siirtyvät omille ihmisilleen. Terkkuja kaikille täältä etelästä! :) -Kati & Nuca-

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne on ihania! Ja kuinka hyviä kuvia, jälleen...Vilkkaista pennuista on vaikea saada hyviä kuvia....;-) Digikamera kun ainakin minulla, laukaistuani mittaa valotuksen ja matkan, ja vasta sitten ottaa kuvan! Siinä vaiheessa yleensä pentu on jo ihan muualla...;-)

  VastaaPoista
 9. Heikun keikun!
  Tulin juuri ensivierailulle blogiisi ja mitä kaikkea kivaa täällä onkaan - eli siis eläimiä siellä ja eläimiä täällä :)

  VastaaPoista
 10. Voi mahoton miten ihania pentuja ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista