perjantai 4. kesäkuuta 2010

Peruttu!!

Komento takaisin! Peruttu! Sanat takaisin!!

Ulla tarkastettiin kaiken varalta vielä ennen teurastamolle laittamista, kun mies surkutteli sittenkin Ullan kohtaloa, vaikka minä olin siihen jo alistunut. Seminologi koeloi Ullaa, mietti ja kopeloi vähän lisää ja totesi, että kohtukäpysten koon ja muun tuntuman perusteella Ulla on kuin ihmeen kaupalla jäänyt tiineeksi jo huhtikuun siemennyksestä!!!!!!!! Se on siis tiine, ja saa vielä jäädä, vaikka sen tuotos ei enää päätä huimaakaan. Nyt peukut pystyyn, että Ulla tekaisee sen kauan kaivatun lehmävasikan meille elämäntyönsä jatkajaksi!!

Olipa iloista ilmoittaa teurastamon järjestelmään, ettei Ulla lähdekään kyytiin :DDDDD


Koiranpennut ulkoilivat virkeinä ja rohkeina tuulisessa säässä ja "Källi-setä" pääsi niitä tervehtimään. Kiarakaan ei ollut sille äleä, joten ehkäpä toisen lapinkoiratkin pääsevät pian elämään pentulaumassa :)

Källi ja Doula virittelivät jo leikkiäkin... taustalla Kaskenviertäjä...

Täh - me vai?? Paimenpoika ja Kyökkipiika :D
 Hei, me saarrettiin se!!!!

Paparazzina huomasin vahingossa, että äiti ja tytär ovat löytäneet toisensa ( Heta oli sitä mieltä alussa laitumelle laskettuna, että aikuistuva tytär saa pysyä kaukana... ). Ihana hoitotuokio...
Nyt laittamaan laitumeen väliaitaa, niin saadaan astutettavat typykät lähelle Lippikstä "lämmittelemään" :)

Kiitos pentutestauksesta ja eilisestä vierailusta Kirstille, Sadulle ja Pirkolle! Kirstillä taitaa olla jotain hyvää karmaa kamerassaan, kun Ulla säästyi vielä teurastuomiolta :))) Nähdään taas!!

9 kommenttia:

 1. Onpas mukava kuulla, ettei Ullan päivät vielä loppuneet :)

  Ei tainnu Maitomies olla kuvaushaluinen, kun ei kuvissa esiinny :D

  Äiti-tytär rakkautta <3

  VastaaPoista
 2. Mainioita kuvia jälleen! Kodakin siellä niin terhakkana ;). Voi että! Kunpa sen jo saisi pian kotiin - ja eihän siihen enää kauan menekään (vakuuttelen tässä itselleni, kun odottajan aika on tunnetusti niiiiiin pitkä).

  Hienoja uutisia kaikin puolin :). Pennut kasvaa ja saa uusia kokemuksia ja yhden vanhan eläinystävän seurasta saa vielä nauttia kauniin kesän :).

  Terkkuja! Minna M

  VastaaPoista
 3. Ullalle peukkuja, lehmivasikkapeukkuja.<3

  VastaaPoista
 4. Lehmävasikkapeukutukset lähtee täältäkin <3 Ja voi elämä kun en voi olla ihastelematta Kyökkipiikaa. Onnellinen hän, joka sen saa. *niisk* Niin mahottoman sulkku!

  Sari ja lauma

  VastaaPoista
 5. Hyvä Ulla ihanaa! Lehmävasikkapeukutukset pystyssä!
  Kylläpä pentuset ovat kasvaneet :O

  VastaaPoista
 6. Ihania uutisia. Taputuksia kummi-issikka Hetalle. Koiranpennut on ihania. Täällä yksi Opas Noppa, joka muuten nyt on koiratNetissä, huiskuttaa hännällänsä ja tahtoo iltaruispalansa. Iiiiiskäääääääääää!

  VastaaPoista
 7. Heii, onko minulla nyt värin erottamisessa vikaa vai mitä, kun tuossa kuvassa missä on Paimenpoika ja Kyökkipiika TÄh, me vai?, näyttää ihan Maitomieheltä, kun rupesin fb:ssä kuvia vertailemaan, mitä Kirsti oli ottanut :D

  VastaaPoista
 8. Ero voi olla valotuksessa tms, mutta luulen, että tuo jolla korvat lentää, on kuitenkin Paimenpoika. Ihan satavarma en ole...

  VastaaPoista
 9. Jeps, voihan se olla niinkin :D

  VastaaPoista