perjantai 27. marraskuuta 2009

1 viikkoa!

Tänään otettiin 1-viikkoisposeeraukset, jotka vielä toki ovat ihan sitä silmätkiinni-tyyliä, mutta ollaan jo aika mötkäleitä siihen syntymään verrattuna. ( Kaikki paitsi Haiku... vaikka on silläkin paino noussut. )

Isoveli ja pikkusisko <3


Aina Valpas Kauan Kaivattu, uros, "Kauko" 640g (+340g viikossa )

**

Aina Valpas Hartaasti Haluttu, narttu, "Haiku" 200g (+80g viikossa )

Tiedän, että Haiku ei välttämättä selviä. Sille on annettu lisämaitoa - jota se ei niele - mutta imee tissiä halukkaasti. Se on saanut myös Nutrisal Plussaa, sitä on nostettu tissille erikoispaljon ja sille on varastettu isommilta niitä parhaita tissejä. Parhaansa sen kanssa voi vain yrittää ja sitten vasta luovuttaa, jos näyttää, että mikään ei auta.

**

Aina Valpas Tovin Toivottu, uros, "Toivo" 480g (+340g viikossa )

**

Aina Valpas Oikeasti Odotettu, narttu, "Oodi", 649g (+380g viikossa )

Haikun painonlisäyksen vähyys näyttää pahalta : ( Tiedän, että pennun tulee tuplata syntymäpainonsa ensimmäisenä viikkona. Haiku ei ole sitä tehnyt. Muut reilustikin. Haiku voi hiipua pois - tai sitten se voi kääntää kelkkansa ja toipua ja kasvaa. Jatkan lisämaidon tarjoamista, jotta Haikulla olisi mahdollisuus tottua siihen ja alkaa viimein sitäkin ihan nielemään. Jatkan vielä toivomista.

MUOKS klo 20:30 :) NYT se Haiku sitten alkoi nielemään sitä lisämaitoa. Ilmeisesti NYT on tottunut makuun tai jotain, mutta nyt meni kokonaiset 5 ml lisämaitoa ihan masuun asti pipetillä, ja emo putsasti maitoparran lopuksi ja Haiku painautui tissille ottamaan lisää. Jatkamme siis lisämaidon tarjoilua enenevässä määrin. Maanantaina saamme asiantuntijan arvion ja hoitosuunnitelman noille jaloille oman "jumppaamisen" ja lastoitteluyritysten lisäksi. Toivotaan kovasti edelleen!!!

10 kommenttia:

 1. Olen seurannut teidän pentujen odotusta, syntymää ja ensimmäisiä päiviä. Toivon sydämestäni, että piskuruinen Haiku selviää ja joku saa siitä itselleen maailman parhaan ystävän. Se on kyllä niin mini, mutta jotenkin niin sitkeän ja elämänhaluisen oloinen <3
  T. Mirja ja paimensukuinen Piki

  VastaaPoista
 2. Voi pientä Haikua... Pieni ja sitkeä murunen, tsemppiä teille kovasti! Jos vauveli ei niele lisämaitoa, niin voisiko sitä letkuttaa sille mahaan kuten kissanpennuille? En tietenkään tiedä, olisiko siitä apua, mutta ehkä yksi pieni keino lisää. Pidän peukkuja!!

  T. Katri

  VastaaPoista
 3. Suurimmat onnittelut Aina Valppaan ensimmäisestä paimensukuispentueesta! Ja suurimmat tsempitykset pienelle Haikulle: jaksa, jaksa, kasva, kasva!

  Terkuin, Petra ja Lumo

  VastaaPoista
 4. Helena Antikainen, Iines ja Lysti27. marraskuuta 2009 klo 21.55

  Koko teidän poppoolle terveisiä Toivalasta ja mahdottomasti kasvun voiman toivotuksia pikkuiselle Haikulle ^^^^ Tässä lähetys "kasvun ja voiman säteitä ^^^^

  Terkuin Helena, Iines ja myös pienenä syntynyt Lysti

  VastaaPoista
 5. Tulee ihan mieleen viime vuodelta se pikkuruinen varsa, nimeä en muista, joka ei lopulta selvinnyt :( Ei siis ollut teidän tallissa vaan jossain muualla. Olikoos kaksosvarsa, vai keskonen, mutta hyvin, hyvin pieni, ja muuttui lopulta enkelihevoseksi. Kovasti peukutuksia pikkuiselle Haikulle!

  VastaaPoista
 6. <3 Voi toisia! Kokoero on kyllä jotenkin niin liikuttava Haikun ja muiden välillä. Reppana on niin pieni ja piiskuinen... Mutta onneksi lisämaito alkoi maistua! Peukut!

  - Elina

  VastaaPoista
 7. Voimistumissäteitä pikkuruiselle Haikulle <3

  VastaaPoista
 8. Toivotaan että lisämaito tekisi tehtävänsä. Onhan se jo positiivista että Haiku hyväksyi maidon. tsemppiä Haikulle ja hoitajille. Oli kiva saada kuulumisia kun joka päivä teitä seuraillaan;)

  VastaaPoista
 9. Kaikkea hyvää toivon kaikille pennuille, mutta erityisesti pienelle kultakimpaleelle! Hienoa, että jaksat sitä ekstrahoivata, Johanna! Toivottavasti vaivasi palkitaan ja pikkuinen Haiku kasvaa isoksi koiraksi!

  VastaaPoista