lauantai 21. marraskuuta 2009

Meillä on nimet :)

Kuvia laitetaan illalla, mutta nimet julkaistaan jo nyt :)

Ensimmäinen uros, se, jolla on valkoista rinnassa ja vähän alaleuassa, sekä jonkinlaisia vaaleita/raitamerkkejä ainakin kainaloissa, todennäköisesti muutenkin, on - koska mikään muu ei voi olla - Aina Valpas Kauan Kaivattu. ( "Kauko"? )

Toinen pentu, narttu, ihanainen kermanvärinen, on Aina Valpas Hartaasti Haluttu. Tällä pennulla on paljon kirittävää matkalla isoksi ja vahvaksi paimensukuiseksi, mutta se vaikuttaa sitkeältä. Tämän pennun, "Haikun", takajalat ovat olleet kohdussa ahtaalla ja ne ovat taipuneet taaksepäin kintereen jälkeen. Teemme parhaamme sen kuntouttamiseksi Iki-Wanhan Voimavyön elämänvoima-kertomuksen ja asiantuntijoiden avulla! ( "Haiku"? )

Kolmas pentu, uros, joka on kaikista tummin, ja jolla erottuu vain hienoisia pienoisia merkkejä, ja rinnassa pikkuinen viiru valkoista, on Aina Valpas Tovin Toivottu. ( "Toivo"? )

Neljäs pentu, narttu, joka on musta ja raitamerkit ulottuvat kainaloihin asti, on ihanainen Aina Valpas Oikeasti Odotettu. ( "Oodi"? )

Kaikki pennut ovat topakoita ja reippaita huolimatta pienestä syntymäpainostaan. Kuvia otetaan tosiaankin illemmalla, nyt keskitytään 4H-kerhon pitoon - johon pienet Kauhean Kauan Odotetut pennut eivät kuitenkaan osallistu. Ilolle annetaan pentupesärauha omassa huoneessaan ja tehdään kissanpentuasioita kerholaisten kanssa.

Yhteistyökasvattajan Anun kanssa on pähkäilty pentujen uusia koteja ja tultu siihen tulokseen, että varsinaiset valinnat tehdään tietysti myöhemmin, mutta toinen näistä narttupennuista edelleen yhteissijoitetaan! Tarvitsemme siis yhteistyökykyisen sijoituskodin yhdelle mukavalle narttupennulle. Todennäköisempi sijoitustyttö on tuo tumma "Oodi"-pentu ( ja näitä kutsumanimiä vetelen ihan hatusta, eivät ole sitovia :p ).

Alustavia varauksia jonossa on jo niin paljon, että kodit löytynevät niiden joukosta. Mutta eipäs mennä asioiden edelle, vaan annetaan pentusten kasvaa ja voimistua ensin.

5 kommenttia:

 1. Hih, vai tuli siitä tummasta tytöstä Oikeasti sen niminen ;) Kuvaavat nimet on Pitkään Pihdatulla Pentueella :D
  Kuvia odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania ja niin kovin paikkansa pitäviä nimiä! <3 Voimasilityksiä "pikkuhamstereille" :)

  -Elina

  VastaaPoista
 3. Kuvia odotellessa tapitetaan webbikameraa :) suloisia ihania! pentukuumetta ilmassa!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys!
  Todella hyvät nimet;) Tsemppiä pennuille ja etenkin ihanaiselli Haikulle.

  VastaaPoista
 5. Onnea pentusille, joilla on aivan ihanat nimet :) Tsemppiä koko katraalle, syökööt he hyvin ja nukkukoot ahkerasti :)

  Terveisin Helena, Iines ja pikku-Lysti

  VastaaPoista