maanantai 9. marraskuuta 2009

Pooojat, kansan urhokkaat - vai miten se meni?

Rohkeasti vain ne käyvät pimeään, kylmään ja märkään ruohikkoon pissimään ja kakkimaan :) Hyvä niin. Tänään on jo suurin osa "tuotoksista" pyydystetty ulos. Tästä on uusissa kodeissa hyvä jatkaa.

Ja vaikka kääpiöpinseri on pieni ja palelee ( lue:tärisee ) ulkona helposti, sen kanssa PITÄÄ käydä pissillä ja kakalla ulkona, myös pimeällä. Se on Koira, ei lelu, jota pidetään vain sisällä. Jos se ei nyt koko pimeän ja kylmän talven aikana pääse käymään ulkona, se ei totu siellä käymään ja sitten sitä vasta keväällä pississä ollaan, kirjaimellisesti. :D

Jori oli halunnut alkaa kouluttaa Pekkaa ( Brellir ) valmiiksi tulevalle omistajalleen Annelle, ja laittanut sille pehmeän kissankaulapannan kaulaan. Pekka ei ollut moksiskaan kaulapannasta. Tämä ei tosin ollut pinkki, mutta punainen pukee punaista kääpiöpinseriä myös aika makeasti.

Ja ei - EI tämä ole robottikoira, eikä mutanttikoira, tai muu alien - sen silmät vain heijastavat salamavalon loisteessa. Tämän heijastusjutun syyn voi lukea joistain koirakirjoista. Tämä on siis ihan tavallinen Pekka punaisessa kaulapannassa :)

Barmi kakalla - kaikkea se kuvaa.

Ja Pekka pissillä - todistusaineistoksi!

Bolli ja Pekka hengailevat :)

1 kommentti:

  1. Hieno Pekka pannassa!! <3 Ja meillä ulkoillaan PALJON! Laitetaan villapaitaa tai takkia päälle, niin tarkenemme :)

    Pian nähdään!

    VastaaPoista