keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Läähätystä...

Keskiyöllä 18.11.
Ilo läähättää ja tahtoo ulos. En uskalla päästää sitä nyt vapaaksi. Se käy pissillä usein ja asettuu huokaisten nukkumaan. Ja kohta läähättää taas.

Ehkä jotain tapahtuu. Ehkä pian. Webbikamera viritetään heti kun jotain todistettavasti alkaa tapahtua. Nyt vielä yritetään nukkua hieman.

Aamulla 18.11.
Ilo läähätteli koko yön ja käytin sitä tunnin välein ulkona. Silti se teki muutamat pissit sisälle :o Ehkä jotain on tapahtumassa? Tai sitten se on aloittanut väsytystaistelun saadakseen pentua ihan rauhassa. :) Onneksi tämä ei ole minun ensimmäinen koiran pennutus.
Ruoka ei kuitenkaan maistunut tänä aamuna, vaikka vielä illalla Ilo söi samaa lempiruokaansa halulla.

Jännää.

Illan hämärtyessä klo 18 maissa 18.11.
Ei ole tapahtunut mitään. Ilo viihtyy pentulaatikossaan, läähättelee välillä. Söi kyllä herkkuraakamaksalaatikkoa ( oma resepti, vain koirille - no kissatkin saavat maistaa ) vähäsen, käy mielellään ulkona hitaasti hiippaillen ( hihnassa, kurkistelee kovasti pieniin koloihin kellarin katoksessa jne... ) ja lämmöt ovat jo nousussa takaisin ylös. Ilo on hyvin rauhallinen. Hienoa. ( Vähän se oli raapinut pentupesän pehmusteita omaan järjestykseen jo... )

Ei se kaukanakaan enää ole.

Yön kääntyessä aamuyöksi 19.11. klo 2.42
Ilo läähättelee ja petaa välillä. Lämmöt kävivät alhaalla eilen ja olivat nousussa, mutta nyt lämpö oli taas siinä 37 pinnassa :o Omituista?!?! Hmmm... Odottelemme siis vielä. Kai. Aamuvarhaiseen nyt ainakin.

Voi voi. Itse on helpompi synnyttää, kun tuntee ne asiat omassa kehossaan. :) Mutta suutariksi ei liene jäänyt koirapentuekaan, joten odottelemme. Mitään ei valu peräpäästä, eikä Ilo ole tuskainen tai mitään. Kärsivällisyys olisi nyt enemmän kuin tarpeen...

9 kommenttia:

 1. hui,jännityksellä odotellaan seuraavaa postausta:)

  VastaaPoista
 2. Oho! Siitä se lähtee sitten :)

  - Elina

  VastaaPoista
 3. odotetaan innolla täälläkin! :)
  Paljon voimia Ilolle.
  -Sara

  VastaaPoista
 4. Saiskohan tästä RSS-syötteen niin ei tarvitsisi viiden minuutin välein käydä tarkistamassa webbikameraa :)

  Voimia Ilolle ja Johannalle

  Mika

  VastaaPoista
 5. kone auki koko ajan... Seurataan suurella jännityksellä. tsemppiä!!!

  VastaaPoista
 6. Onpa siellä jännät paikat :)) Yksi tuleva mamma (tai uudelleen tuleva..) tuossa vaikeuttaa kirjoitusta kun leveä takapuoli on parkkeerattu näppämistön eteen.. Jos jättäisib kanikki kirjoitusvirheet paikelleen, niin tätä trekstiä ei lukiso kuklaan :P
  PEukut pystyssä Ilolle!!

  VastaaPoista
 7. Kohta kohta :) Jännittää kovin.

  VastaaPoista
 8. Eikö vieläkään - yöllä sitten tietenkin kun nukutaan... Toivottavasti Ilo ei onnistu aivan salaa pyöräyttämään pentusia ;)

  VastaaPoista