keskiviikko 4. toukokuuta 2011

2 viikkoa!! ( ts. mihin tämä aika menee? )

uros Aina Valpas Kuutamosonaatti "Karhu" 1242g

narttu Aina Valpas Kuutamoserenadi "Utu" 1224g

Pennut ovat kasvaneet vauhdilla. Niiden silmät ovat auki ja ne kävelevät pieniä matkoja "masut ylhäällä" pentulaatikossa. Ne osaavat haukkua - voi miten hassulta sellainen pieni "häy-häy" -ääni kuulostaakaan!! - murista unissaan - kuulostaa vielä hassummalta! - ja protestoida emo-Wiiman pyörittelyjä kovaäänisesti vinkumalla. Wiima siis pyörittelee niitä pyllynpesulle ja pissityksille/kakatuksille vielä, ja on ollut erinomainen emo.

Wiima on ollut kaikille äärimmäisen lempeä, mutta on toki pennuistaan sen verran tarkka, että punnitukset ja muut pentujen sylittelyt aikaansaavat Wiimassa "annamullehetitännese"-vinkumista ja tarkkaa seuraamista. Pennut ovat kumpikin ainakin vielä tässä vaiheessa hyvin mukautuvaisia ihmisen käsittelylle: molemmat rentoutuvat sylissä ja painavat päänsä luottavaisesti ihmisten kaulaa vasten. Kynsienleikkuu sujui hyvin, vaikka silloin sattuikin olemaan pentujen virkeä hetki :)

Eilen todistin ensimmäisen kerran pentujen keskinäistä leikkimisyritystä: Utu ja Karhu istuivat ja töykkivät toisiaan päällään suut avoinna :) Molemmat väsähtivät äkkiä ja suuntasivat maitobaarille.

Eilen huolta meille ihmisille aiheutti Aina Valpas-pentulaatikollekin kiirinyt sana Porvoossa orvoksi jääneistä 8 lapinkoiranpennusta. Koko Aina Valpas-porukka toivoo pentusille parasta mahdollista onnea tästä eteenpäin ja odottaa korvat hörössä tietoa, jos apua edelleen tarvitaan. Tästä onnesta kun kahden pennun kera voisi vaikka jakaakin tarvitsijoille...

1 kommentti:

  1. Ovatpas Kuutamo-pennut kasvaneet hurjasti parissa viikossa! Jospa sitä pian pääsisi niitä katsomaan ;)

    Toivotaan Porvoon pentueelle kaikkea hyvää!

    VastaaPoista