tiistai 17. toukokuuta 2011

4 viikkoa - 2 viikkoa - Hienoa Wiima!!!

Tänään, huomasin taas, että aika on kulkenut hirmuista kyytiä. Wiiman Kuutamoiset täyttivät aamulla 4-viikkoa ja ottopennutkin tavoittivat jo aamuyöllä maagisen 2 viikon iän. Molemmat pennut voivat mainiosti.

Kuutamoisten elämä on jo syömistä ja sotkemista ( ruokakupissa vaan on niiiiiiiin kiva tallustella ), leikkimistä ja leikkirähinöintiä. Ne ovat maailman söpöimmät, ihanimmat ja hassuimmat pennut ( ja pentulaatikossa on osa yhtiä toisia söpöimpiä jne. kyllä kans... ). Katsokaa vaikka:


Mutta koska kello on jo näin mahdottoman paljon, ja aamulla pitää herätä lypsylle taas, jätän päivityksen tähän ja jatkan huomenna. Koneet kiinni ja kipinkapin nukkumaan. Kaikilla pennuilla kaikki hyvin. Kuvia lisää tähän huomenna.

Nyt on huomenna ja kuvia siis lisää:
Utu, 4 viikkoa "poseeraa" :) ( 2180g )

 Karhu on hurrrrrrja(n söpöliini ja niin minun kainaloinen... 2100g )

Utu pyydysti örvelön :)
Karhu juoksee, Karhu juoksee :D

 Väsy tuli Utullekin valokuvaussessiosta...

Ottopoika 2 viikkoa, 1020g ja valloittavan kaunis naama!!

  Tummaposkisella ottotyttärellä on asiaa :) Ja painoa 979g

Vaaleaposkinen ( 983g ) lainalapsi suukottaa siskoa :)

Kaksiviikkoisetkin ovat jo alkaneet leikkimään pienesti... 
Tässä vasemmalta kaikki yhes koos: tumma tyttö, keskellä poika ja oikealla vaaleaposkinen tyttö.

Wiiman Kuutamoiset käyvät välillä pentulaatikossa Ottopentujen luona. Yhteiselo sujuu sopuisasti: isot menevät vielä välillä tissille, mutta könyävät sitten myös pois pentulaatikosta kun Ottolapset hyökkäävät liian innokkaasti "isosisarusten" luo. Nukkua kuitenkin voivat isot sekä pienet keskenään, ja se onkin todella suloisen näköistä. Uskoisin, että sosiaalisuuden kannalta tällainen ottosisaruus on hedelmällistä. Wiima on jo alkanut opettaa isompia: emon ruokaan tai herkkuihin ei saa koskea, ja vieno murina säestää herkkuluiden syöntiä, jos isommat pennut harhautuvat liian lähelle. Pienet pennut sen sijaan vielä saavat mönkiä ihan liki luita, niitä aletaan kouluttaa ilmeisesti sitten vähän myöhemmin.

Tänään meille saapui postin mukana paketti, jota alkoivat himoita sekä kissat että koirat. Avattuamme suuren paketin huomasimme, että se onkin osoitettu Aina Valppaille, ja sisältää mitä erilaisimpia tuoksuvia kuivattuja herkkuja: naudan mahaa, sorkkia, suikaleita lihaa ja kaikenlaista juurikin luonnonmukaista narskuteltavaa koiranpennuille. Isot palat oli osoitettu isommille ja pentukoirille oli ihan ikioma laatikollinen suuhun sopivia. Niitä on jo maisteltu!! Iso KIITOS Annelle sekä Pekalle ja Ruusulle . Nam. ( Siis EN minä ole maisteltu, mutta Wiima ja Kuutamoiset ovat... ja Ottopennuille säästetään myös! )


"Aurinkoista ja ihanaa kesää Aina Valppaan niin pienille kuin suurillekin karvakuonoille ja tietysti kaikille karvattomillekin! t. Pekka ja Ruusu perheineen"

Pennunkatsojia on sovittu tuleviksi torstaina ja perjantaina. Jännittää, kohtaavatko kemiat kummankaan kanssa, pentusia minulla ei ole luvata kuin tuo yksi Karhu, mutta ehkäpä Ottopennutkin tarvitsevat omat kodit. Keskustelut niistä käydään toki sitten niiden oman omistajan kanssa.

Terveisiä kaikille Ottopentujen vuoksi peukuttaneille, parasta toivoneille ja ne alkuun tuttipulloin ja hoidoin saattaneille. Vihdin pennutkin voivat hyvin, ovat avanneet silmänsä ja tiukasti elämässä kiinni. Ihanaa, koiranpennut, ihanaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti