perjantai 23. lokakuuta 2009

Emo neuvoo elämää

Ensin syödään emon kanssa kilpaa ( Bolli )

Sitten keskustellaan ruuan jälkeen ( Bryja )

Sitten pestään masu ( Bolli )

Ja sitten leikitään ( Bolli )

Kiitos kuvista Saralle ( Kumpulainen )!! Ei liene vaikea arvata, kuka pennuista on Saran suosikki ;)

Ria-emo kävi tänään kaupungilla ostoksilla Källin kanssa ( Musti ja Mirri ) ja shoppailureissulta tarttui mukaan lämpöiset tekniset fleeceasut molemmille. Oltiin sitä sitten niin topakoita kaupungilla :) On ollut pakko keksiä Rialle vähän jotain muuta tekemistä, sillä sen utareet ovat edelleen kuin lypsylehmällä ( huippuemo siis, maitoa olisi ollut vaikka ylimääräisillekin pennuille ), ja koska pennut täyttävät maanantaina jo 6 viikkoa ja lentävät pesästä kahden viikon päästä, on maidontuotannon jo pikku hiljaa vähennyttävä. Pentujen kulmahampaat ovat kasvaneet tosi piikikkäisiin mittoihin eikä Ria kovin pitkiä aikoja viihdykään lapsiaan imettelemässä.

Ihanaa, että Ria on jo hieman rentoutunut äidin hommistaan ja leikkii jo ihan tasavertaisena pentujensa kanssa. Samoin isukki-Källi on pentujensa suosiossa. Ruusun mielestä vain pentujen hoitoa ei ole luotu isukille, ja se koittaa murisemalla saada pidettyä Källin kaukana lapsista, siinä kuitenkin onnistumatta. Ruusu itse murisee myös pennuille, mutta taitavat pennut oman vastustamattoman charminsa tietää, eivätkä ne välitä Ruusun yrityksistä näytellä hapanta tätiä.

Laitetaanpas tähän loppuun vielä muutamia pentukuvia keväältä 2005:
Kuvissa on siis näiden Aina Valpas B-pentujen isä Källi :) Aika pieni sekin on joskus ollut ;) Alimmassa kuvassa on myös kissa Pilli.

Rakas Ria, ihana emo ja mukava koira *pusu*

2 kommenttia:

  1. voi iik, kaikki ovat aivan ylisöpöjä <3

    terv. Hanna-Mari

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi noi teidän pennut on ihania - ja emo kanssa! Sara taitaa olla teillä nyt, sanopa terkkuja!

    Ansku & ponit

    VastaaPoista