tiistai 20. lokakuuta 2009

Puhdasta Iloa!

Käytiin äsken ultrassa 18.-21.9. astutetun paimensukuisen lapinkoiran Eidalun Ilon eli Ilon kanssa ja Ilon masussa näkyi pentuja - eli se ON TIINE :)))))))))) Tämä onni tuntuu uskomattomalta kaiken sen paimensukuisiin Aina Valpas-pentuihin liittyneen epäonnen ( Ryynin astuttelut 7 kertaa, Ilon viimejoulukuinen tyhjäksi jääminen ) jälkeen.

Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 47 - ja luovutetaan sitten tammikuun lopulla 2010. Otamme kuvia Ilosta tässä piakkoin.

Samalla kävi myös Aina Valpas B-pentue mikrosirutuksessa hienosti ja reippaasti. Emo-Ria oli autossa mukana, mutta eläinlääkärille pennut matkasivat rohkeasti viiden sakissa ilman äitiä ( kuljetuskopassa ). Pennut saivat osakseen ihastelua ja eläinlääkärikin totesi emolla riittäneen superhyvin maitoa, kun pennut ovat pulskia ja rotevia :) Varsinainen eläinlääkärintarkastus tehdään vielä ennen luovutusta reilun 7-viikkoisina, jotta nähtäisiin urospentujen kivesten laskeutumistilanne paremmin. Yksikään pentu ei vastustellut mikrosirun laittoa, tosin Brella ja Brellir protestoivat äänekkäästi mokomaa piikkiä jälkeenpäin.

8 kommenttia:

 1. :)))) Jippijei!

  - Elina

  VastaaPoista
 2. Ilolle tsemppiä :)

  -Mika

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon Ilon ultraustuloksesta!! Uskomattoman hieno uutinen! Onnea myös lopputiineyteen! :)))

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea!!!

  terv. Hanna-Mari

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Nyt pidetään peukkuja pystyssä pentujen alkutaipaleelle!

  Minna

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon onnea ja tsempitystä ensimmäiseen Aina Valpas lapinkoira-pentueen odotukseen!!!

  Terkkusin,
  Marja

  VastaaPoista