lauantai 3. lokakuuta 2009

Kuvapäivityksiä :)Vauvat maitobaarilla, etualalla Bolli-poika ja takimmaisena Barmi, keskellä melkein näkymättömissä Brellir. ( 1.10.)


Barmi jo kävelee :) Selässä oleva on jotain tahraa. ( 1.10.)


Brellir ottaa rennosti, mitä siitä, jos emon jalka on vähän tuossa päällä ;) ( 2.10.)Brellir ja nenä sekä tassut - miten mikään voi olla näin täydellisesti "tehty"? ( 2.10.)


Tytöt, alempana Brella, ylempänä Bryja. (2.10.)On se tämä äitiys rankkaa, kun pitää yhtäaikaa syödä ja imettää...
(3.10. etummaisena pentuna Bryja, sitten Brellir, Barmi, Bolli ja Brella )

Sain myös Bryjasta hienoja leikkikuvia, kun se kiinnostui tuosta kuvassa näkyvästä vinkupallosta, mutta jostain syystä ne kuvat eivät tallentuneet koneelle sen enempää kuin muistikortillekaan kameran kertakatselua kauemmaksi ajaksi. Ehkä aika ei ollut vielä kypsä näyttää leikkimistä julkisesti?

2.10. illalla pennut saivat lisätilaa, koskapa ovat alkaneet pissailla ilman Rian apua. Pieni rajattu pentulaatikko oli nopeasti täynnä pissalänttejä, ja halusin antaa pennuille mahdollisuuden mennä pesästä pois pissille. Väkersimme pentuaitauksen takkahuoneen suojiin ja kun pennut täyttävät 3 viikkoa, ne muuttavat "suurempaan maailmaan"; meidän tupaan kaiken keskelle - tosin turvakseen ( lähinnä sellaiselta pieneltä täystuholta nimeltä meidän Ossi ) ne saavat tuon ison pentuaitauksen ( 2 pakettia pentuaitausta, 60cm korkeana ), jotta Ossi ei pääse niitä nostelemaan ja puristelemaan kun silmä välttää. Riakin varmasti arvostaa muuttoa keskipisteeseen, koskapa se ei enää ole niin kiinni vauvoissaan vaan tahtoo seurustella välillä meidän muidenkin kanssa. Lapsukaiset saavat ensi viikon alussa myös ensimmäisen matolääkkeensä ( kuvia ilmeistä tulossa ;) ) ja alkavat maistella kiinteää ruokaa.

Vielä on kaksi poikaa vailla ikiomaa sydäntä ja kotia valloitettavaksi.
Ja EHKÄ yksi tyttökin vielä kaipaa elämänpituista tosiystävää.

Kysy vaikka puhelimella 050-3610574/ Johanna
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Kokoajan pennut vaan kasvaa kasvamistaan.. =) Huomaa, että jumittuu tähän konneen ääreen pitkäksi toviksi kun katselee pentuja netin kautta.. :) Mahdottoman sulosia ovat! =)
    T:Sanna

    VastaaPoista
  2. Järjettömän sulosia noi pallerot! :)Mullekkin kelpais yks tollanen Brellir.
    t.Milja

    VastaaPoista