perjantai 4. joulukuuta 2009

Briian luona kylässä

Käytiin taas Briian ( Aina Valpas Bryja ) luona kylässä Bollin ja Saran kanssa. Tai ensin Saran kunniaksi Bolli nosti molemmat korvansa eilen illalla pystyyn ( tosin älkööt kukaan naurako toisen korvan hienoiselle löysyydelle ).


Briia otti meidät vastaan tuttuun tapaan riehakkaasti :) Ja ensin sain vain tällaisia kuvia:Mutta nähtiin me, miten kauniisti Briia osaa seisoa paikallaankin.Sekin nähtiin, että se on hirmuisen samankaltainen kuin isukki-Källi nuorena :) kun taas Bolli näyttää joissain hetkissä ihan emo-Rialta.

Ja vuohen pikkukili taitaa saada nimekseen eilisen nimipäivän mukaan Vellamo, kun ei parempiakaan ehdotuksia ole tämä kotiväki minulle ehdottanut. Ja tyttöpuolinen se on. Ja myynnissä, sitten vieroituksen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Oiii, siellähän on Bolli-veljellä korvat juuri samoin, kun täälläkin Pekalla, toinen vielä vähän "löysällä", mutta suunta oikea, ja toinen jo ylväästi täysin pystyssä <3

    Ja Briia-siskosta on kasvanut oikein kaunis neiti, vau mikä seisonta! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kun kävitte, sai Briia leikkiä ja riehua Bollin kanssa (Vähän vanhemmat koirat aina lopulta kyllästyy, kun Briia aina vaan haluaisi riehua). Briia on oppinut haukkumaan vierailijat, kun ovikello soi ja hienosti sen myös lopettaa nähdessään kuka siellä oven takana on ollut.. =o) Olen valtavan onnellinen, että ollaan saatu tuollainen ihana aarre tänne meille. :)

    T:Sanna

    VastaaPoista