perjantai 25. joulukuuta 2009

Susia ja lampaita

"Susi"osastolla pentutoivepäivitys: Paimensukuiselle lapinkoiralleni Kiaralle ( Riskatsurkan Grace Kelly ) suunnitellaan pentuja heti seuraavasta juoksusta ja sulhoksi on sovittu hieno ja ennen käyttämätön uros Tuiskuturkin Napakettu. Yhdistelmän sukutaulu näyttää tältä. Nyt vain odottelemme Kiaralle juoksuja ( alkavaksi hetkellä millä hyvänsä ), ja sitten toivomme suotuisia tuulia, jotta nämä toisilleen valitut olisivat myös omasta mielestään toisilleen sopivat :) Kiitos jo etukäteen Tuiskuturkin kennelin Eevikselle ja Napaketun kotiväelle - ja Eidalun Anulle myös kiitoksia mietintämyssyavusta ja tulevasta yhteistyöstä taas jo etukäteen :)

Lammasosastolla taas karitsointia. Kuten arvata saattaa, meillä eläimet lisääntyvät aina, kun pakkasta on yli -20 astetta. Vuorossa oli Irma-typykkä, joka on itse syntynyt joulupäivänä 2007. Irma tekaisi aamulla kolme itämaan tietäjää: kaksi mustaa ja yhden ruskean pässikaritsan.Näistä itämaan tietäjistä tosin tulee sitten joskus lammaspaistia. Mutta siihen asti hoidellaan niin hyvin kuin kyetään.

Risto Reipas-pässi olisi myytävänä. Pitää välillä vaihtaa pässiä ( ja tuleva pässikin on jo suurinpiirtein tiedossa - tai siis sen syntymäkoti on tiedossa : D ), joten tämä 3-vuotiaaksi tuleva olisi vapaa valloittamaan toisia lammaskatraita. Hyvä koti hintaa tärkeämpi.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan kovasti, että tällä parilla synkkaa ja pentuja saadaan aikaiseksi :) Ollaan nimittäin täällä päässä kovasti kiinnostuneita tästä yhdistelmästä! Laittelen sähköpostia, kunhan nämä joulunpyhät on ohi ja pääsen nopeammalle koneelle! :)

    VastaaPoista