sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Ensimmäistä luonnearviota

... joka tosiaan on vasta arvio, mutta Ilon pentujen tämänhetkisen käyttäytymisen perusteella

Kauan Kaivattu - Kauko - on iloinen tutkija, joka haluaa ottaa kontaktia ihmiseen. Häntä heiluen se reagoi heti, kun pentuhuoneeseen mennään. Kaikki ihmiset käyvät sen syliksi ja silittäjiksi. Ruoka maistuu maistelemalla, kun jauhelihakermaviilimössö tarjoillaan sormella suoraan suuhun.

Tovin Toivottu - Toivo - on rauhallinen katselija, joka mieluummin katsoo kuin katuu ja miettii ennenkuin toimii. Rauhallisesti se painautuu kainaloon, ja työntää kuononsa ihmisen ihoa vasten luottavaisena, mutta se ei työnny ensimmäisenä, eikä väkisin. Uni tulee aina joukon ekana, ja ruokaa maistellaan maltillisesti, jos vain joku syöttää.

Oikeasti Odotettu - Oodi  - on kertoja, osallistuja. Jos pikkuiset pentukoirat järjestäisivät mielenosoituksia, olisi Oodi joukon kärjessä vaatimassa suureen ääneen parannuksia pentulaatikon, ruuan, käsittelyn ja kaiken muun suhteen. Ruokaa Oodi syö jo ihan itse, lautaselta haukkapaloina suun täydeltä, mutta muistaa siinä samalla kertoa kevyesti marmatellen, miltä ruoka maistuu :) Emolle Oodilla on myös asiaa, ja ensimmäiset haukahtelut on kuultu juurikin Oodin suusta. Häntä heiluu ja kaikkea tutkitaan ekana pelottomasti, mutta ääneen kaikkea jutellen.

Ihanat, ihanat pennut <3 ( Kameran akku sanoi, että välillä pitää ladata, joten kuvia myöhemmin! )

3 kommenttia:

 1. Hienot kuvaukset. Aina kun me katsellaan webbikameraa, niin ne nukkuu:) pitäisi olla jokin liiketunnistin...

  VastaaPoista
 2. Hih, aika osuvat kuvaukset! Hauskaa kun webbiksessä näkyy selällään nukkuvia möykkyjä joiden jalat heiluu sinne tänne ja tassut on ihan taivasta kohti :)

  -E

  VastaaPoista
 3. Mitä, nehän osaa jo villitä ihan täysillä! Onnistuin kerrankin osumaan kameran ääreen leikkiaikaan :)

  Terkkuja!
  Nanna

  VastaaPoista