keskiviikko 12. toukokuuta 2010

2 viikkoa!

narttu Aina Valpas Kyökkipiika, "Köksä", 1420g
Köksä on rauhallinen tapaus, joka ottaa eväänsä turhia hermoilematta, ja viihtyy myös sylissä rauhallisesti. Kynsien leikkuu sujui ihan tuosta vaan, aivan kuin olisi aina ojenneltu tassuja manikyyriin ihmiselle :)

uros Aina Valpas Paimenpoika, "Poju", 1470g
Pojulla on aina kiire jonnekin. Kuvauspaikalta pois, ihmisen sylistä touhottelemaan jotain tai sitten emon perään tai sisarusten päälle tai jonnekin. Kynsien leikkuu sujui kuitenkin mainiosti, ihminen on tosi huippujuttu!!


narttu Aina Valpas Nyörinpunoja, "Naru", 1230g

Naru on porukan pienin ja vilkkain. Kiire on kaikkialle: tuli maistelemaan jo noin 10 päivän ikäisenä emon kupista ruokaakin. Kynsiä olisi saanut leikata mielellään vain yhden kynnen kerrallaan, kun välillä olisi pitänyt ehtiä tekemään niin paljon kaikenlaista :)

uros Aina Valpas Kaskenviertäjä, "Kassu", 1540g

Kassu on suurin ja kantaaottavaisin näistä pennuista. Sillä on peruutuspiippari ja eteenpäinmenotööttäri ja se totisesti pitää huolta ruokataukojensa riittävyydestä. Kassu on porukan rauhallisimmasta päästä kuitenkin runsaasta "sanavarastostaan" huolimatta :)

uros Aina Valpas Maitomies, "Ukko" 1490g

Ukko on maailman söpöin, suloisin ja rauhallisin tapaus. Sillä sopii kaikki, ihan mikä vaan, niin sylissä kuin pentulaatikollakin. Se pitää huolen itsestään ja huokailuttaa kaikkia ihmisiä pentulaatikon äärellä. Onpas se söpö :) Meidän oma - uuteen kotiin menossa siis tämäkin sitten aikanaan - kilttiäkin kiltimpi jääkarhunpentumme...

narttu Aina Valpas Lapsenpäästäjä, "Doula", 1400g

Doula on suloinen ja vissiin hieman ujo, kun en saanut siitä yhtään kunnollista "silmätkin näkyy"-kuvaa. Doula on myös aika rauhallinen luonteeltaan, sikäli mikäli näistä ensiviikoista voi mitään päätellä.


Tulevat viikot paljastavat, millaisia nämä persoonat ovat, ja kuka muuttaa mihinkin kotiin. Kyselyitä tippuu edelleen tasaiseen tahtiin, mutta nyt kerrotaan jo selkeää "ei oota", varauslistan varalistakin ( "No jos tulee tilanne että joku sitten niistä varsinaisista ottajista peruukin, niin otatko nimeni ja numeroni varalta muistiin?" ) on jo niin täynnä.

Webbikamera on säännöllisen epäsäännöllisesti päällä, pentuja sylitellään jokaista joka päivä ( jopa useiden henkilöiden toimesta - toppuuteltava on innokkaimpia perheessämme ;)), Kiaran ruuansaannista yritetään huolehtia parhaalla mahdollisella tavalla ja pennut ovat jo nyt keskellä elämäämme, jota Kiarakin niin suuresti rakastaa ( eikä tahdo olla missään eri huoneessa ovien takana ). Siamilaiset/itämaiset kissamme ovat saaneet tutustua pentuihin halutessaan, samoin pikkuiset kääpiöpinserit. Toisia lapinkoiria en ole vielä pennuille esitellyt, sillä Kiaran pieni murina toisten koirien suhteen on kertonut minulle, että ihan vielä ei ole sen aika. Eiväthän nämä pienokaiset vielä olekaan kuin vasta kahden viikon ikäisiä - vaikka tuntuvat jo paljon vanhemmilta...

8 kommenttia:

 1. Voi mitä söpöläisiä.. *huokaus*

  t. Liisa M

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton nuita massuja ja Nassujakin. <3 Silmäni olivat muka näkevinään Paimenpojan jopa "kävelevän" tässä muuan ilta pentulaatikossa! Ei enää ryöminyt vaan selvästi ns "hiihti" menemään.

  VastaaPoista
 3. Maitomies <3 <3 On ne kyllä ihania, ihan jokainen :) Onnelliset he, jotka tästä pennun itselleen saavat!

  T. Mirja N.

  VastaaPoista
 4. Voi että ne on suloisia! Vielä vähän reilu viikko odottaa, että pääsee hypistelemään nuita ihanuuksia käsissä! :) <3

  Samma här, nähtiin ihan kun Paimenpoika kävellä törötti menemään pentulaatikossa :D

  Maitomies ihana! <3 Kaikki on!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia on taas pienokaisista! Kaikki on niin sulosia että! Miten tässä malttaa vielä odottaa toista viikkoa ennen kuin pääsee ihan livenä pikku kavereita ihastelemaan? Nyt alkaa jo isommastikkin kutkuttaa, että kukahan heistä mahtaa olla se oma mussukka?! Toinen toistaan suloisempia kun ovat.

  Terveisiä pohjoisesta
  - Minna M

  VastaaPoista
 6. Mihinkähän päin Suomea nämä ovat menossa? Onko mahdollista törmätä joskus johonkin....???
  Niin ihania ovat kaikki!!!

  VastaaPoista
 7. Ihan pakko kommentoida: tissillä on A-H-D-A-S-T-A, eivätkä kaikki näytä mahtuvan edes sinne. Siinä saa isäntäväki olla tarkkana, että kaikki ruokaa saa :D

  VastaaPoista
 8. Kiara on luotu äidiksi näköjään, kun noin mahtavia pentuja kasvattelee.

  VastaaPoista