torstai 20. toukokuuta 2010

3 viikkoa ja harrastuksia

Kyökkipiika, 1960g

Köksä haukkuu ja komentaa sisaruksiaan ja joskus myös ihmistä, jos ei saa haluamaansa huomiota. Olemme ottaneet tiukan linjan: ihmiselle haukkumisesta nauramme kyllä huvittuneina "sisäänpäin", mutta pentu ei saa mitään huomiota. Keskenään saavat haukahdella ja muristella miten tahtovat. Ensimmäiset leikit on jo koettu, pentuaitauksessa on palloja ja leluja. Myös ruoka maistuu jo kupistakin :)

Paimenpoika 2090g

Poju on topakka poika, jolla olisi ollut taas kiire sylistä touhuamaan. Pojukin jo haukkuu, kutsuu sisaruksia leikkiin pylly pystyssä ja seurustelee pentuaitauksen läpi kääpiöpinseri-Bollin kanssa. Poju reagoi ensimmäisenä ihmisen kutsuun ja tuli luokse. Ihana Poju!! :)

Nyörinpunoja 1850g

Naru säikäytti meitä tänään, kun se oksensi ja meni hetkeksi sen jälkeen aivan väsyneeksi. Liekö emon karva kutittanut nielua tai jotain muuta ihmeellistä, mutta suusta ei löytynyt mitään, ja Nutri-plus-geeliä sille suuhun annettuani se virkistyi ja teki pontevasti muutamat pissit ja lähti imuttamaan emoa taas koko voimallaan. Onneksi. Naru on muuten pentueen virkein tapaus ja ollut melkein kaikessa aina ekana: se maisteli emon ruokaakin jo noin pariviikkoisena. Naru on pienin, varmaankin siksi, että se on eniten liikkeessä ja touhussa.

Kaskenviertäjä 2180g

Kassu taas on suurin kaikista, ollut aina. Se on rauhallinen, iso mies, jonka viimeviikkoiset vinkumiset ovat historiaa. Se menee ja tekee, kun jotain tekee mieli. Tänään olisi tehnyt mieli emon perässä pentuaitauksesta ihan ulos helteeseen asti. Ei vielä kuitenkaan päästetty, vaikka kovasti poika oli jo ovella mönkimässä :)

Maitomies 2000g
Ukko tässä taitavasti vilkuttelee, ja kaikki sitä ihailevasti katselee :) Ukko on söpis, siitä ei pääse mihinkään. Ukko on sopivasti virkeä ja sopivasti rauhallinen, sille sopii kaikki mitä ihminen tekee tai haluaa tehtäväksi. Lapset haluaisivat, että Ukko jäisi kotiin, mutta äiti on tiukkana, Ukko pääsee ikiomaan uuteen kotiinsa...

Lapsenpäästäjä 2070g

Mitä sanoisin Doulasta? Minulle nauretaan, että Doulasta ei paljoa kerrota, kun taitaa olla kotiinjäävä suosikki jo valittu. Tunnustan, niin onkin. Doula jää meille kotiin kasvamaan, ja niin ollen tästä pentueesta en sijoita narttupentua. Doula on myös sopivan rauhallinen, hirmuisen paljon emonsa Kiaran kaltainen elämästä nautiskelija :) Doulasta hieman lisää kuvin:

Ihan sama miten päin :)

Suukko ystävälle :)

Pentuset syövät jo kiinteää ruokaa: raakaa jauhelihaa kananmunankuorimurskalla ja kermaviilillä höystettynä ja Royal Caninin starter-penturuokaa turvotettuna. Lisäksi nautiskellaan vielä usein huikat täyden palvelun baarista nimeltä Kikkarainen.

Naru, Kassu ja Ukko maitobaarilla.

Kennelpoikana tahtoisi hääriä Ossi 1v9kk, mutta varjelemme pentuja tarkoin Ossilta, sillä hyväluonteisia lapsiperheen koiria ei tule, jos lasten annetaan käsitellä niitä holtittomasti - ja tuonikäinen ei osaa olla vielä muuta kuin suuressa rakkaudessaankin tauttoman holtiton ;)

Sini ja Meri aloittivat ratsastusharrastuksen opetuksessa Nerkoon Ratsastuskoululla eilen 19.5.

Ensin harjataan hevoset, Sinillä (vas. ) Barney, Merillä Mantu.

Sinin ja Barneyn taidonnäyte

Meri ja Mantu - onneksi osassa kenttää oli varjoa.

Kiitos tästä innostuksesta kuuluu Jorin kummille Minnalle, joka halusi aloittaa rtsastusharrastuksen ja oli siis tyttöjen kanssa samalla tunnilla.

6 kommenttia:

 1. WAU, minä arvasin että Doula jää!!! :) Olenpas nyt ylpeä omasta nokkeluudestani :D Ihania kaikki <3 Me tullaan sit Oodin kanssa moikkaamaan teitä ja Doulaa kunhan tämä isompi pentunen täällä pääsee kunnolla, turvallisesti liikkeelle!

  VastaaPoista
 2. Ihania pentusia!! Aivan ihania! Voi että! <3
  Minä tiesin Doula-tapauksesta ;) Ukko on ihana! Ja niin ovat kaikki muutkin söpikset!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh kun ovat kasvaneet viikossa! Söpöisiä ovat kaikki, ja ihanan reippaat kennelapulaiset :)

  t. Liisa M

  VastaaPoista
 4. Kyökkipiika ei yhtään näytä luonteeltaan kuitenkaan olevan isänsä kaltainen (haukkumisen suhteen). Nakca haukkuu vahtiessaan/paimentaessaan ja innostuessaan.

  Voi kun nämä pennut ovat vieneet sydämen mennessään jo kauan sitten. IHANA kuulla, että Doula pääsee emon vierelle kasvamaan <3

  VastaaPoista
 5. Ja vielä ihanampia ne on nyt, kun tietää varmasti kuka on oma! Kahta kauheampi on kyllä nyt sitten odotuskin XD. Mielettömän ihania karvapalloja kaikki mutta se oma on tietenkin ihan kaikista paras!

  Minna <3 Paimenpoika

  VastaaPoista
 6. Voi että, on kyllä aivan yli-söpöjä pentuja! Ihania värejä ja reippaita luonteita.. ja onneksi varattuja kaikki ;) Paljon Onnea ja terveisiä täältä Nasu-tädiltä ja Muuskun sisko-Ilolta emäntineen! :)

  VastaaPoista