lauantai 1. toukokuuta 2010

Pikkuisia possuja

Paimenpoika ( vas. ) ja Maitomies - Maitomies on kerma, se tiedetään, mutta mikä väri tuo Paimenpoika sitten on? Soopelilla pitäisi olla mustaa kuonossa ja selässä ja hännässä - tämä näyttää livenä kuin olisi "hopeapölyä" kullan päällä...


Lapsenpäästäjä-suloisuus :)


Possuneniä ( vasemmalta ) Lapsenpäästäjä, Maitomies, Nyörinpunoja ja ylhäällä poikittain Kyökkipiika. ( Tissillä tapansa mukaan AINA Kaskenviertäjä, joka painoi 760g 2vrk:n iässä )


Kaskenviertäjä tyynynä Lapsenpäästäjälle...

Pennut ovat kasvaneet hienosti: Syntymäpainoiltaan noin 360-420g olleet pennut ovat nyt 530g-760g kokoisia, jokainen on kasvanut hurrrjasti jo parin vuorokauden aikana. Kiara pesee ja puunaa vauvansa hienosti, on kärsivällinen ja hieno emo, mutta ei silti hössötä liikaa. Muutaman kerran pentulaatikolle on päässyt kipaisemaan myös kääpiöpinseri-Bolli, mutta Kiara suhtautuu siihenkin vain terveen uteliaasti :)

Webbikameraa pidetään päällä säännöllisen epäsäännöllisesti osoitteessa http://ww.com/AinaValpas

8 kommenttia:

 1. <3 Kaskenviertäjästä tulee jytkyjätkä :D Tosin kunhan alkavat liikkumaan, painokin varmaan tasaantuu. Me ollaan täällä todellakin haljeta ylpeydestä kun katsotaan näitä pentuja, niiiiiin ihania ovat.

  Paimenpojan väristä, ehkä Sarakonnun Liisa voisi tietää, eikös hän ole vörigenetiikan asiantuntija tms.?! Isipapan väriäkin häneltä kyselin pentu-ja aikuiskuvien perusteella, ja päätteli Nakcan olevan riistabrindle.


  Oikein kivaa vappua sinne ihmisille ja karvaisille olennoille <3

  VastaaPoista
 2. Hmph, tulee sitten vielä kirotushäriöitäkii...värigenetiikasta toki kyse. :D

  VastaaPoista
 3. Onpas ne kasvanu hirmuisesti, kun kuvia ja paino-lukemia katseli tässä :) Suloisia ovat! <3

  VastaaPoista
 4. On ne vaan niin ihania kaikki :). Hienosti on kasvettu ihan muutamassa päivässä! Jostain syystä luulin Kaskenviertäjän olevan pienin kaikista, mutta jätkäpä ottikin kunnon startin :D.

  Isukkilassa sietääki olla ylpeitä tästä katraasta! Onhan nämä aivan selvästi aivan ykkösluokkaa :). Ei parempaa voisi toivoa.

  Hauskaa vappua kaikille tasapuolisesti! Rapsutuksia joka taholle ;)

  t. Minna M

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus mitä ihanuuuuksia! <3

  Jännä seurata, minkä väriseksi Paimenpoika, eli "velihopea", isompana tulee.

  Pusuja pienille ja isommillekin!

  VastaaPoista
 6. Iloista vappua kaikille. Uusiin kuviin on aina mukava herätä, jopa päiväunilta.:) Rauhallisen näköistä meininkiä on ollut pentulaatikolla. Kiara näyttää että hymyilee unissaankin...

  VastaaPoista
 7. Sorry vaan, mutta minusta Lapsenpäästäjä näyttää ihan lehmältä. :)

  VastaaPoista
 8. Onpas ne pikkuiset kasvaneet!!! Ihan uskomatonta...Niin vilkkaita ja kauniita ne ovat.....Olisinpa lähempänä.....

  VastaaPoista