perjantai 21. toukokuuta 2010

Leasing Pikkuvirran ponitalli

Pikkuvirran Braamer muutti tänään uuteen kotiinsa. Hienosti se asteli ensimmäistä kertaa kuljetuskoppiin, matkusti rauhallisesti ja uudessa paikassa tervehti rauhallisena uuden paikan lämminveriset hevoset viereisessä tarhassa :)

Mukaan tarttui I-palkinnon shetlanninponitamma Veeran Villililli varsansa ( i. Haljalan Hero ) kanssa. Lilli on äärettömän kaunis ( kantakirjauspisteet 9-8-7-9-7=40p ), hyväluonteinen ja hyvänkokoinen tamma, jonka sain siitoslainaan ystävältäni Minnalta. Kiitos Minnalle tästä hienosta mahdollisuudesta saada käyttää Lilliä Libertylle!


Lilli ja orivarsa :)
Maisemalaidunnusta :)

Libertylle piti jo hirnua ja hetken päästä ilmaantui ekat kiiman merkitkin... :D

Olen aivan myyty tuon Lillin kauneuden edessä. Aivan yli-ihana Lilli!!! Ja Braamer sai kodin, jossa sitä rakastetaan ja se pääsee käyttöön ja näyttöön. Toivottavasti se täyttää odotukset!

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kaunis setukkatamma <3 Ja söötti pikkupoika :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tamma ja varsakin.
  Terveiset täältä ihan vastasyntyneeltä pikkuneidiltä Dippikselle ja omistajille.

  VastaaPoista
 3. Minä joka oikeasti en hevosista / poneista mitään ymmärrä, olen täysin ihastunut tähän Lilliin. Ehkäpä nuo orit ovat liian massavia minun silmääni. Toivottavasti kaikki onnistuu hyvin...

  VastaaPoista
 4. Käyn säännöllisesti katsomassa tuota viimeistä kuvaa, se on niin kaunis ja hauska! Lilli on aivan silmät tapillaan nähdessään orin :D

  VastaaPoista