lauantai 29. toukokuuta 2010

Kesä kesä kesä kesä kesä!!

Bella (vas.), Lissu ja Tintti


Tänään ponitammat pääsivät laitumelle! Tai itseasiassa eilen jo osa, mutta tänään loputkin pääsivät nauttimaan laitumen vihreydestä. Tammat jaksoivat riehaantua juoksemaan vain pieneksi hetkeksi, kunnes turvat painuivat maahan rehevää ruohoa kohti. Välillä vedeltiin siestaa puiden alla :) Ihana, ihana kesä!!!Koiranpennuista on jäänyt neljäviikkoisposeeraukset ottamatta, mutta tänään otettiin erilaisia kuvia :) Koiranpennutkin pääsivät ulos ja ulkoilivat heti jo aina ruuan jälkeen. Kakkoja ja pissejä pongattiin jo nurtsille - tästä se sisäsiisteys alkaa!!!

Ihan ekana ulos uskalsi oma ihanainen Doula - sitten Poju, sitten Kassu, Naru ja Rölli - ja Köksä piti nostaa...

Uskaltaisko vaiko eikö?


Mut tää on mun muumi, tuumii Kaskenviertäjä :)

Uuuu... märkää nurmikkoa, arvelee Maitomies.

Synttärisankari Meri ja pojat Poju ja Rölli.

Äiti-Kiara ja Tytär-Doula :) Ihanat!!


Ne samat... voiko olla kauniimpaa koiraa kuin Kiara?

Onneksi tiedän, että niitä maailman kauneimpia koiria on kyllä muitakin. Tiedän, että niitä löytyy paimensukuisista useampiakin, ja muistakin roduista. Tiedän, että jokaisella omistajalla, joka sydämensä pohjasta omaa koiraansa rakastaa, sillä on se maailman kaunein koira.

Minä fiilistelin jo näiden pentujen lähtemistä, koska nämä kasvavat hirmuisen hurjaa vauhtia. Ne syntyivät ihan juuri, ja nyt ne jo touhottavat ulos ja tekevät tarpeensa nurmikolle, haukkuvat ( Kassu haukkui ulkona, samoin Köksä ) laitumella tömisteleville poneille, murisevat ja hyökkäävät leikillään sisaruksensa kimppuun. Ne tulevat häntä heiluen luokseni, kun kutsun niitä "pusutteluäänellä maiskuttamalla". Ne valloittavat, ovat minut jo vallanneet ihan kokonaan, ja pian ne lähtevät valloittamaan omia ihmisiään, uutta maailmaa. Ja sitten minä itken. Minä itken sitten ja ihan pikkuiset kyyneleet jo nyt, vaikka tiedän, että niiden uudet kodit ovat maailman parhaat. Maailman parhaat, koska minä ne olen parhaalla tahdollani valinnut - kun ensin uudet ihmiset ovat parhaalla tahdollaan valinneet Aina Valpas-kennelin, meidät.

Pentujen luonteista saamme lisätietoa ensi torstaina, kun pennut ovat noin viisiviikkoisia. Ystäväni Kirsti ja Satu tulevat käymään ja pennut pentutestataan. Jännä nähdä, miten pentutestin kertoma tukee tai eroaa havainnoistani :)

Ihana, ihana kesä!!

3 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä ja suloisia kuvia pentuisista! Voi että!! Pentutestausta odotetaan jännittyneinä, että mitä sieltä tuumitaan :)

  VastaaPoista
 2. Oiiiii! Miten ihania kuvia! Kiara on niin kaunis ja mun oma nöpönenä niin suloinen pikku seikkailija :).

  Niin ja Poju tullaan sitten jatkossa tuntemaan nimellä Koda. Päätin mukailla Kiara-äiskän nimiteemaa, joten K-alkuisella Disney hahmon nimellä mennään :). Taapero kun on vielä lapsosista se, joka väriltään muistuttaa eniten mammaansa :).

  Haleja! <3 t. Minna M

  VastaaPoista
 3. Ihana Kiara, että sinä olet tehnyt suloisia lapsia! Ihan tippa linssissä seuraan tarinaanne, voi kun olisin lähempänä....

  VastaaPoista