lauantai 1. toukokuuta 2010

Ei pelkkiä pentuja

Ei meidän elämämme ole pelkkiä koiranpentuja, vaikka helposti kaiken aikani viettäisinkin pentulaatikolla norkoillen ja pikkuisia nuuskutellen. Poninäyttelykausi on jo avattu, ja seuraavan kerran pikkuvirtalaisia esiintyy issikkanäyttelyssä Kytäjällä, kun kasvattini Brynja frá Pikkuvirta matkaa sinne näyttäytymään ( ja toivottavasti myös käyttäytymään ;) ).

Näyttelyvalmistautumisiin kuuluu käsittelyharjoitusten lisäksi pesuja ja ahkeraa harjausta. Brynja pestiin tänään sen elämän ensimmäisen kerran ja neiti suoriutui hienosti. Katsokaa vaikka!!

Kastelu.

Vaahdotus.

Huuhtelu.

Vähäx söpöö!! ( Nuutti )


Eikö kukaan tahtos ostaa minua, kiharakarvaista pikkuponia? ( Bard kastunut )


"Titta"

Tänään meidän voikko minitamma Leenu lähti liisinkiin mineihin keskittyneelle kasvattajalle Katveikon tilalle ja meille muutti sijalle Katveikon kasvattama mielenkiintoisen suvun ( ja erikoisupeat vanhemmat! ) omaava Katveikon Timotei, jonka Sini nimesi kutsumanimellä Titta. Titasta otamme parempia kuvia kunhan ehdimme. Titta tuli heti erinomaisesti toimeen Blandan kanssa, aivan kuin olisivat aina kaveeranneet :)

Kiitos Saralle näistä kuvista!

1 kommentti:

  1. No kylläpä näytti Brynja kuin olisi ennenkin tehnyt:) Täällä on tyttärellä kauhea kytö poneja katsomaan, kun tollaisia kuvia vielä esille laitat;) ei ole vieläkään anteeksi antanut kun kävin Ilon lapsia katsomassa ilman heitä.

    VastaaPoista